reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Dzień dobry w poniedziałek 🫣😀
Dlaczego czas na wekendzie tak szybko leci?! 😅 miłego dnia dla Was.
@Myszko czekamy na Twoją betę 😍
Kochana, u mnie powtórka z rozrywki. Kreska już dziś prawie niewidoczna. Beta to tylko formalność. Potwiedzam tylko kolejny biochem. Jak lekarz się zgodzi to od razu zrobimy ostatni transfer i zamkniemy temat.

Słuchajcie, dzisiaj rano Stary mnie zabił tekstem... my ogólnie jesteśmy wierzący, chodzimy do Kościoła itd. Ja może mniej widzę Boga na każdym kroku (tłumaczenie, że Bóg tak chciał w temacie chorób, wypadków, zajścia w ciążę) niż mój Ł. Tak mu się trochę odmieniło w tą stronę po 35 roku życia. Dzisiaj mi mówi, że nie zaszliśmy jeszcze w ciążę bo mam nieczyste sumienie, ja oczy w słup o co chodzi... a on do mnie mówi, że nie chodzę do spowiedzi co miesiąc jak powinnam i to dlatego. No chu mnie strzelił...
Chciałam skomentować, ale się powstrzymam...

Dziękuję :) próbowałam tłumaczyć podobnie jak piszesz ale dupsko. Usłyszałam, że nawet ksiądz w Kościele mówi że trzeba co miesiąc... no cóż muszę tłumaczyć jak dziecku :)
Zakładając sytuację, że ktoś nie narobił w ciągu miesiąca nowych grzechów to też ma iść do tej spowiedzi bo trzeba?

Kochana, u mnie powtórka z rozrywki. Kreska już dziś prawie niewidoczna. Beta to tylko formalność. Potwiedzam tylko kolejny biochem. Jak lekarz się zgodzi to od razu zrobimy ostatni transfer i zamkniemy temat.
Jeju.... niee....😔 😥
Nie wiem co powiedzieć...🥺
Jeżeli faktycznie ta informacja się potwierdzi, to daj proszę znać...

reklama
Dziewczyny, czy możliwa jest owulka 4-5 dni po miesiączce? 🤔🤔 Zawsze była 14-15dc, ledwo dawałam radę ją wyłapać bo z dnia na dzień testy robiły się z bladziochów nagle ciemne. A tu ledwo zaczęłam testować i już dzisiaj skok 🤔 Możliwe, że robiłam test za wcześnie? Nie czekałam do 10 tylko jakieś pół godziny wcześniej zrobiłam. Wstawiam ten i poprzedni cykl. (Zaczęłam sobie testować już w 6dc, ale wtedy jeszcze plamiłam przez 2 następne dni)
Wszystko jest możliwe :)

Do góry