reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Dziewczyny, czy możliwa jest owulka 4-5 dni po miesiączce? 🤔🤔 Zawsze była 14-15dc, ledwo dawałam radę ją wyłapać bo z dnia na dzień testy robiły się z bladziochów nagle ciemne. A tu ledwo zaczęłam testować i już dzisiaj skok 🤔 Możliwe, że robiłam test za wcześnie? Nie czekałam do 10 tylko jakieś pół godziny wcześniej zrobiłam. Wstawiam ten i poprzedni cykl. (Zaczęłam sobie testować już w 6dc, ale wtedy jeszcze plamiłam przez 2 następne dni)
Wyglada na to ze tak;)
Mi z miesieca na miesiec skrócił się cykl o kilka dni również, choć faza lutealna w dalszym ciągu bez zmian:)
This is your time, Girl :D

reklama
Dziewczyny, czy możliwa jest owulka 4-5 dni po miesiączce? 🤔🤔 Zawsze była 14-15dc, ledwo dawałam radę ją wyłapać bo z dnia na dzień testy robiły się z bladziochów nagle ciemne. A tu ledwo zaczęłam testować i już dzisiaj skok 🤔 Możliwe, że robiłam test za wcześnie? Nie czekałam do 10 tylko jakieś pół godziny wcześniej zrobiłam. Wstawiam ten i poprzedni cykl. (Zaczęłam sobie testować już w 6dc, ale wtedy jeszcze plamiłam przez 2 następne dni)
W ludzkim organizmie wszystko jest możliwe 🙈

dzisiaj trzonowanie na zgodę i będzie git :D

To się odobraź w imię wyższych celów 🤣

To dzisiaj na trzona😃, obowiązkowo i jutro, bo wygląda na to że owulka szybciej, i może to właśnie w tym, krótszym od pozostałych cyklu się uda🤞
Dzisiaj to koniecznie i jutro, a wczoraj pytał "to kiedy teraz ta owulacja?" I mu powiedziałam że idealnie jak będę po urlopie, a tu urlopu jeszcze tydzień 🤣🤣
Już mu wysłałam zdjęcie, ucieszy się chłop 🤣🤣

A jaki ten magnez bierzesz? Mierzylas jego poziom? Miesiec suplementacji to zazwyczaj jeszcze trochę krótko by zobaczyć realny efekt.

Ja ostatnio robiłam tez próby tezyczkowe ze względu na mrowienie w kończynach, które się okazały skutkiem ubocznym odstawienia SSRI.
Mierzyłam jakos na koniec sierpnia, był w normie, jakoś tak w połowie między widełkami. A biorę zdrovit magnum forte

reklama
Do góry