Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W PL u swojej ginekolog, ona pobierała, a zestaw do pobrania brałam z labu, po pobraniu dostarczyłam im spowrotem z pobranym materiałem@anyżowe_love przypomnij proszę gdzie robiłaś wymazy na chlamydie, ureaplasme i mycoplasme?
Wielka Brytania Hrabstwo Kent , nad Morzem Północnym. Zazdro z tym jedzeniem, masz swoje i wiesz co jesz , ja niestety muszę wszystko kupić w sklepie albo w Farm shopach, bo nie wszystko w markecie kupi się dobre, np. Owoce czy warzywa kupuję w takich lokalnych farmach.Część wszystkim Gdzie taka pogoda? U nas chłodno i pochmurnie, ale tragedii nie ma. Po tym jak wiało z samego rana byłam przygotowana na to, że ten dzień będzie dużo gorszy jeśli chodzi o pogodę.
Miałam cały tydzień ogarniania szkód, już mnie głowa boli od tych papierków i telefonów. Mam nadzieję, że ten tydzień przyniesie już tylko zwroty i moje palce trochę odpoczną.
Zaczęłam od tego tyg planować zakupy. Zrobiłam listę obiadów i nie uwierzycie, ale wydałam na zakupach 100zl mniej niż normalnie. Jeszcze zaczęłam pisać na co wydaje żeby sie później nie zastanawiać - na co tyle kasy wydałam. Przyznam, że przeraża mnie ile kasy idzie pomimo tego że 70% jedzenia mamy swojego.
Aa takie butyW PL u swojej ginekolog, ona pobierała, a zestaw do pobrania brałam z labu, po pobraniu dostarczyłam im spowrotem z pobranym materiałem
To kompletnie nie działa w ten sposób... przeczytaj instrukcje do testów.Dziewczyny mam pytanie.
Robiłam testy owulacyjne przez kilka dni i były pozytywne. I testowałam dalej I dziś już był negatywny ( blada kreska) .
Czy to oznacza że nie doszło do zapłodnienia?
Testy owu robi się do pierwszego pozytywnego i od niego liczy się czas do wystąpienia owulacji- tak, jak w instrukcji 24-36 h. Po pierwszym pozytywnym kolejne mogą być też pozytywne albo szybko się rozjaśniać albo znów ciemnieć przed okresem- to wszystko jest nic nieznaczącą loteriąDziewczyny mam pytanie.
Robiłam testy owulacyjne przez kilka dni i były pozytywne. I testowałam dalej I dziś już był negatywny ( blada kreska) .
Czy to oznacza że nie doszło do zapłodnienia?