reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Niby mam jutro testować ale jakoś powiem wam że nie czuję żeby miały sie pokazac 2 kreski. Do tego od kilku dni mam jakieś dziwne bóle stawów najpierw zaczęło mnie boleć jedno kolano, a dziś doszły mi bóle w biodrach. Czuję się jak emeryt a nie laska która się stara o bobasa.
Kochana nie martw się nie jesteś sama, ja od tygodnia zasmarkana 😁 Do tego boli mnie lewy jajnik, a dzisiaj pobolewa brzuch (ale nie jak na okres). Również czuje się jak emerytka 🙈

Niby mam jutro testować ale jakoś powiem wam że nie czuję żeby miały sie pokazac 2 kreski. Do tego od kilku dni mam jakieś dziwne bóle stawów najpierw zaczęło mnie boleć jedno kolano, a dziś doszły mi bóle w biodrach. Czuję się jak emeryt a nie laska która się stara o bobasa.
Przykro z powodu tych bóli😓
Może jakieś chorubsko rozbiera ?
🤒😕

Przykro z powodu tych bóli😓
Może jakieś chorubsko rozbiera ?
🤒😕
Raczej nie. Byłam z kolanem u ortopedy bo nie mogłam wchodzić i schodzi po schodach. Jeśli dobrze zrozumiałam to jakiś przykurcz mięśnia mam i problem z więzadłem. Może przez to że kuśtykam po schodach w domu to nadwyrężyłam kolejne rzeczy. Tak przynajmniej sobie to tłumaczę. Mam zleconą fizjoterapię ale termin w luxmed dopiero koniec października. Chyba muszę poszukać kogoś poza, bo do tego czasu to chyba inwalidą zostanę patrząc na to, że co chwile coś mi nowego dochodzi.

Raczej nie. Byłam z kolanem u ortopedy bo nie mogłam wchodzić i schodzi po schodach. Jeśli dobrze zrozumiałam to jakiś przykurcz mięśnia mam i problem z więzadłem. Może przez to że kuśtykam po schodach w domu to nadwyrężyłam kolejne rzeczy. Tak przynajmniej sobie to tłumaczę. Mam zleconą fizjoterapię ale termin w luxmed dopiero koniec października. Chyba muszę poszukać kogoś poza, bo do tego czasu to chyba inwalidą zostanę patrząc na to, że co chwile coś mi nowego dochodzi.
Moja siostra obecnie chodzi do fizjoterapeuty, jeszcze jej typek nie pomógł, to wymaga
kilku sesji, żeby dało rezultat, ona obecnie jest po 2giej. A niby po 4tej ma być wymierny efekt.
Oby u Ciebie dało rezultat🩷

Sorki , przeinaczyłam, przepraszam, w każdym razie na tym pierwszym widziałam cień.
Nic nie szkodzi, mam wrażenie, że one nie wiele się różnią. U mnie kluczowa będzie jutro temperatura, jesli pojdzie w gorę mogę jeszcze mieć nadzieję, ale jesli w dół to już wynik przewidywalny. Najważniejsze, że nabrałam dystansu do braku ciąży i nie dołuje się tym. Jestem w komfortowej sytuacji, poukładałam sobie w głowie, więc negatyw nie wplywa na mnie tak silnie jak 2 lata temu, gdy zdarzał się płacz i dół.

reklama
Moja siostra obecnie chodzi do fizjoterapeuty, jeszcze jej typek nie pomógł, to wymaga
kilku sesji, żeby dało rezultat, ona obecnie jest po 2giej. A niby po 4tej ma być wymierny efekt.
Oby u Ciebie dało rezultat🩷
Z kolanami trudny temat i zwykle wymaga bardzo holistycznego podejścia 😔 z efektami bywa różnie, wszystko zależy od przyczyny bólu i czy została dobrze zdiagnozowana 🤷

Do góry