reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Tak, ja miewam czasem, ostatnio miałam giga posrany sen, że mąż mi umarł, nie mogłam się po tym pozbierać😱2 tyg wcześniej jeszcze śniły mi się też pierdoły straszne, że się bałam, czy to przypadkiem nie jest prawda, męczące sny są straszne...
Ja mam zawsze durne sny
1. Kiedy zjem czytaj nażrę się jak świnka przed snem np pizza
2. Przy pełni ksiezyca - zawsze 🌑
specjalnie kupiłam rolety zaciemniające żeby nic absolutnie nie przebijało, ale tak średnio pomaga 😀

reklama
Tak, ja miewam czasem, ostatnio miałam giga posrany sen, że mąż mi umarł, nie mogłam się po tym pozbierać😱2 tyg wcześniej jeszcze śniły mi się też pierdoły straszne, że się bałam, czy to przypadkiem nie jest prawda, męczące sny są straszne...
Mi dzisiaj śniło się, że idę w ogrodzie pełnym gigantycznych lilii, w zyvcu tak ogromnych nie widziałam i rosły tak jak słoneczniki. Brałam je w obie dłonie i wąchałam, były piękne...i nagle bum budzik telefonu😁🙃

Ostatnia edycja:
Ja mam zawsze durne sny
1. Kiedy zjem czytaj nażrę się jak świnka przed snem np pizza
2. Przy pełni ksiezyca - zawsze 🌑
specjalnie kupiłam rolety zaciemniające żeby nic absolutnie nie przebijało, ale tak średnio pomaga 😀
Tak, też odkryłam tą zależność, na pełny żołądek kolorowe sny i w pełnie , ciężko mi się wyspać, przebudzm się😉

Załączniki

• Screenshot_20231001_192050_Gallery.jpg
    Screenshot_20231001_192050_Gallery.jpg
    187,9 KB · Wyświetleń: 154
Kurde, biało, na babyplanie rannym widziałam cień, a tu nic, ale w sumie jeszcze masz chwilę na pozytywa.
To byl easy i na nim jest. Dlatego wolałam powtorzyć pinka. Dzisiaj juz tak nawet troszkę brzuch mnie zabolał i myślę oho @ się zapowiada... no zobaczymy, jeszcze 2 dni testów i ze 4 do @

reklama
Do góry