reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Bardzo możliwe. A ja nie ma mam jak mierzyć temperatury bo mało śpię, dodtkowo testy owulacyjne mi się skończyły 🙈
Też nie mam jak.... 2-3 pobudki w nocy i wszystkie "natychmiast" 😂🙈 jutro chyba sobie zacznę sikać 🤷 wczoraj czułam dziwne ciągnięcie jajnika, później ból taki jakby okresowy.... Oczywiście wiadomo, że implantacja, bo cóż innego 😂😂😂 jutro chyba 8dpo 🙈 mam testy przygotowane do niedzieli 😂

reklama
Też nie mam jak.... 2-3 pobudki w nocy i wszystkie "natychmiast" 😂🙈 jutro chyba sobie zacznę sikać 🤷 wczoraj czułam dziwne ciągnięcie jajnika, później ból taki jakby okresowy.... Oczywiście wiadomo, że implantacja, bo cóż innego 😂😂😂 jutro chyba 8dpo 🙈 mam testy przygotowane do niedzieli 😂
No to trzymamy kciuki za pierwsze pozytywy 🤞🤞🤞

Dziewczyny jak się macie w poniedziałek rano?

Moja córeczka o 5 przywędrowała do naszego łóżka i od tej pory nie spie. I wiecie co? Myśle, ze wczoraj już znowu wpadłam w ten obłęd- paski, ale jak robić, a może nie jest z nami wszystko ok? A może za dużo estrogenu? 🤯

Weszłam w płodne. Owu najpewniej za 3-4 dni. Potwierdzi dzisiaj wizyta. Chciałabym wykonać badanie progesteronu i estradiolu 7 dpo, które to ewentualnie już powinno do końca rozwiać moje wątpliwości o tym czy jesteśmy zdrowi i gotowi.

Głowa spokojna, nie obmyślam w tym cyklu „a kiedy seks, byle nie za często, byle nie przegapić” zeyczajnie przewiduje działania codziennie, a jak wychwyce owu i będą warunki to jeszcze się poprawi 🤪

Ten miesiec jakoś bez spiny, przysięgam sobie zając się życiem, a przy okazji zachodzeniem. Nie na odwrót- obym wytrwała w tym moim postanowieniu i spokoju 🤪

Dziewczyny jak się macie w poniedziałek rano?

Moja córeczka o 5 przywędrowała do naszego łóżka i od tej pory nie spie. I wiecie co? Myśle, ze wczoraj już znowu wpadłam w ten obłęd- paski, ale jak robić, a może nie jest z nami wszystko ok? A może za dużo estrogenu? 🤯

Weszłam w płodne. Owu najpewniej za 3-4 dni. Potwierdzi dzisiaj wizyta. Chciałabym wykonać badanie progesteronu i estradiolu 7 dpo, które to ewentualnie już powinno do końca rozwiać moje wątpliwości o tym czy jesteśmy zdrowi i gotowi.

Głowa spokojna, nie obmyślam w tym cyklu „a kiedy seks, byle nie za często, byle nie przegapić” zeyczajnie przewiduje działania codziennie, a jak wychwyce owu i będą warunki to jeszcze się poprawi 🤪

Ten miesiec jakoś bez spiny, przysięgam sobie zając się życiem, a przy okazji zachodzeniem. Nie na odwrót- obym wytrwała w tym moim postanowieniu i spokoju 🤪
Ja tam jestem przymuszona do działania na czuja 🤪 badania miałam kolejne robić, ale wyszło, jak wyszło 🤷 z pozytywów - nie musicie już trzymać kciuków za zgodę (dziękuję tym które trzymały ❤️). A że zgodą zaplanowała, to wjechał i na zgodę seks 😁 teraz tylko utrzymać w miarę regularność by wbić się w owulację.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry