reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Bardzo możliwe. A ja nie ma mam jak mierzyć temperatury bo mało śpię, dodtkowo testy owulacyjne mi się skończyły 🙈
Też nie mam jak.... 2-3 pobudki w nocy i wszystkie "natychmiast" 😂🙈 jutro chyba sobie zacznę sikać 🤷 wczoraj czułam dziwne ciągnięcie jajnika, później ból taki jakby okresowy.... Oczywiście wiadomo, że implantacja, bo cóż innego 😂😂😂 jutro chyba 8dpo 🙈 mam testy przygotowane do niedzieli 😂

reklama
Też nie mam jak.... 2-3 pobudki w nocy i wszystkie "natychmiast" 😂🙈 jutro chyba sobie zacznę sikać 🤷 wczoraj czułam dziwne ciągnięcie jajnika, później ból taki jakby okresowy.... Oczywiście wiadomo, że implantacja, bo cóż innego 😂😂😂 jutro chyba 8dpo 🙈 mam testy przygotowane do niedzieli 😂
No to trzymamy kciuki za pierwsze pozytywy 🤞🤞🤞

Dziewczyny jak się macie w poniedziałek rano?

Moja córeczka o 5 przywędrowała do naszego łóżka i od tej pory nie spie. I wiecie co? Myśle, ze wczoraj już znowu wpadłam w ten obłęd- paski, ale jak robić, a może nie jest z nami wszystko ok? A może za dużo estrogenu? 🤯

Weszłam w płodne. Owu najpewniej za 3-4 dni. Potwierdzi dzisiaj wizyta. Chciałabym wykonać badanie progesteronu i estradiolu 7 dpo, które to ewentualnie już powinno do końca rozwiać moje wątpliwości o tym czy jesteśmy zdrowi i gotowi.

Głowa spokojna, nie obmyślam w tym cyklu „a kiedy seks, byle nie za często, byle nie przegapić” zeyczajnie przewiduje działania codziennie, a jak wychwyce owu i będą warunki to jeszcze się poprawi 🤪

Ten miesiec jakoś bez spiny, przysięgam sobie zając się życiem, a przy okazji zachodzeniem. Nie na odwrót- obym wytrwała w tym moim postanowieniu i spokoju 🤪

Dziewczyny jak się macie w poniedziałek rano?

Moja córeczka o 5 przywędrowała do naszego łóżka i od tej pory nie spie. I wiecie co? Myśle, ze wczoraj już znowu wpadłam w ten obłęd- paski, ale jak robić, a może nie jest z nami wszystko ok? A może za dużo estrogenu? 🤯

Weszłam w płodne. Owu najpewniej za 3-4 dni. Potwierdzi dzisiaj wizyta. Chciałabym wykonać badanie progesteronu i estradiolu 7 dpo, które to ewentualnie już powinno do końca rozwiać moje wątpliwości o tym czy jesteśmy zdrowi i gotowi.

Głowa spokojna, nie obmyślam w tym cyklu „a kiedy seks, byle nie za często, byle nie przegapić” zeyczajnie przewiduje działania codziennie, a jak wychwyce owu i będą warunki to jeszcze się poprawi 🤪

Ten miesiec jakoś bez spiny, przysięgam sobie zając się życiem, a przy okazji zachodzeniem. Nie na odwrót- obym wytrwała w tym moim postanowieniu i spokoju 🤪
Ja tam jestem przymuszona do działania na czuja 🤪 badania miałam kolejne robić, ale wyszło, jak wyszło 🤷 z pozytywów - nie musicie już trzymać kciuków za zgodę (dziękuję tym które trzymały ❤️). A że zgodą zaplanowała, to wjechał i na zgodę seks 😁 teraz tylko utrzymać w miarę regularność by wbić się w owulację.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry