reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Cześć wszystkim. @anyżowe_love zapisz mnie może na 15.10. Nie wiem za bardzo na kiedy, bo na ten moment starania zmęczyły mnie do tego stopnia, że mam wywalone na wszystko. Nie odpalam aplikacji, nie wiem, w którym dniu cyklu jestem, nie badam szyjki, nie robię owulaków i nie zwracam uwagi na żadne objawy. Także ten... niech się dzieje co chce. Powodzenia wszystkim!
A właśnie miałam Cię wywołać, bo mało Cię ostatnio. No to niech się dzieje, co chce, a ja trzymam kciuki, tylko żeby seksy były :)

My dziś pół dnia spędziliśmy w terenie, ale pogoda dopisywała, nawet słonce wyszło, więc jakoś szybo czas leciał :) Chyba z tego nadmiaru ruchu dostałam @ wcześniej, proszę mi wpisać i kolejne testowanie na powiedzmy 26.10.
Kocham takie spędzanie czasu aktywne w terenie😍 szkoda, że @ przylazła, zapisałam. Nowy cykl, nowa szansa🤞

reklama
Nie mam testu już na jutro (swoją drogą Rossman zarobił na mnie w ostatnim czasie🤣) Ale to nawet lepiej, jutro kupię i we wtorek działam 🙂
Jak to nie masz testu na jutro? Jaki wtorek skoro jutro poniedziałek? No nie mów, że do wtorku mamy czekać, skoro dzisiaj był cień kreski!😁

Do góry