reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Hejooo, to ja poproszę na 20. 😏

Cykle mam długie więc teoretycznie powinnam zacząć robić testy owu dopiero teraz, ale zaczęłam robić szybciej i w sumie sama nie wiem czy jestem po owu czy przed zawsze pik był czarny jak smoła. Więc może jeszcze to nie to?
Co myślicie?
Na moje niewprawne oko to 14dc bym brała za pik. Wydaje się ta kreska najmocniejsza ze zdjecia.

reklama
Na moje niewprawne oko to 14dc bym brała za pik. Wydaje się ta kreska najmocniejsza ze zdjecia.
Właśnie też już zgłupiałam.
Tak wyglądał wcześniejszy cykl. 🤔

Załączniki

• Screenshot_20231001_151400_Premom.jpg
    Screenshot_20231001_151400_Premom.jpg
    257 KB · Wyświetleń: 63
Hejooo, to ja poproszę na 20. 😏

Cykle mam długie więc teoretycznie powinnam zacząć robić testy owu dopiero teraz, ale zaczęłam robić szybciej i w sumie sama nie wiem czy jestem po owu czy przed zawsze pik był czarny jak smoła. Więc może jeszcze to nie to?
Co myślicie?
Ja myśle, że warto działać💪

reklama
Do góry