reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

sprowadzcie mnie proszę na ziemie 🫠

Jestem 6DPO z moich wyliczeń (teoretycznie,nie jest to potwierdzone tesyami lub monitoringiem) mam króciutkie cykle,seks był tylko raz w dni płodne 😬

Dzisiaj w połowie dnia zrobiło mi się niedobrze,zwymiotowałam,rozbolała mnie głowa,chodzę w pracy w masce cały dzień bo wszystko dookoła mi śmierdzi,mdłości są dalej ale wymioty ustały,próbuje to jakoś hamować 😵‍💫

Jak się położyłam było lepiej,ale co wstanę te mdłości wracają 😖
Czy ktoś wie coś o jakims panującym wirusie? 😂😂😂
6dpo to niemożliwe by takie mdłości od ciąży, raczej jakies zatrucie, ale tak czy siak ciąża moze być, czego życzę!

reklama
No właśnie nie wiem czy mam jakaś infekcje. Śluz pachnie normalnie, nic nie swędzi i nie piecze za to jest dość obfity. To klucie takie dziwne i brak @ ( chyba że się jutro pojawi choc objawów zwiastujących brak) mnie zastanawia.
U mnie taki śluz to objaw owulacji, może ci się przesunęło?

Raczej nie możliwe by aż tak się wszystko przesunęło. Wczoraj powinnam dostać @. Śluz płodny już był w tym cyklu 23 września.
A to faktycznie sporo, ale przy infekcji śluz jest raczej mętny i gesty, nieregularny, tak mi się przynajmniej wydaje z własnych obserwacji, wiadomo że ty możesz mieć inaczej.

Dziewczyny, u mnie testy mega bladziochy, ale coś tam przebija, nie wiem czy zobaczycie, no ale to chyba znaczy, že gramy dalej. Na pewno cieszyć się jeszcze nie ma czym. To znaczy, ja się bardzo cieszę, że nie są białe jak dupa misia. Na betę nie idę, bo nie zrobię przyrostu. Jutro lab zamknięty. Dopiero w poniedziałek. Uroki mieszkania na prowincji.
Miłego piąteczku 🌻☀️
Widać!!! 💚 Ale się jaram :D

U mnie potrzonowane. Cykl zaliczony, teraz czekać do 16 na testy :D u mnie mąż libido malutkie, ja jeszcze mniejsze więc poza owu tego sexu malutko.
Z tej perspektywy fajnie, że tak się dobraliście 🙂 to mega ważne !
Ja w związku z moim byłym narzeczonym strasznie się męczyłam... On miał libido sobotniej nocy" 🤦 dla mnie to była porażka.
Z mężem idealnie się dobraliśmy 🙂 oboje mamy wysokie libido ale też nie mamy problemu jak jesteśmy zmęczeni i braknie siły, bo na codzień czujemy się zaspokojeni emocjonalnie i fizycznie 🙂 Nie chodzi tylko o seks ale dotyk, przytulanie

Raczej nie możliwe by aż tak się wszystko przesunęło. Wczoraj powinnam dostać @. Śluz płodny już był w tym cyklu 23 września.
A nie uprawialiście seksu ? Pozostałości spermy lubią się rozrzedzić z śluzem i dać sztuczny efekt śluzu płodnego. Ja tak miewam czasami 🙈 myślę co się dzieje i zaraz ogarniam, że przez seks 🤦

reklama
Dziewczyny, u mnie testy mega bladziochy, ale coś tam przebija, nie wiem czy zobaczycie, no ale to chyba znaczy, že gramy dalej. Na pewno cieszyć się jeszcze nie ma czym. To znaczy, ja się bardzo cieszę, że nie są białe jak dupa misia. Na betę nie idę, bo nie zrobię przyrostu. Jutro lab zamknięty. Dopiero w poniedziałek. Uroki mieszkania na prowincji.
Miłego piąteczku 🌻☀️
Śliczne kreseczki 🥰 trzymaj się okruszku bardzo, bardzo mocno 🙂

Do góry