reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Aktualizacja u mnie: dziś robiłam progesteron i czekam na wynik (ma być również dzisiaj). Do tego przeciwciała przeciwplemnikowe, ale wynik za ok. 7 dni... trochę stresu jest. Mąż jutro badanie nasienia, też to przeżywa... Trzymajcie kciuki 🥺
Mam wynik.
Nie wiem kiedy dokładnie owulacja była, ale według gina około soboty, więc robiłam około 6 dni po owu.
Niby według widełek w normie, ale już się naczytałam w necie, że może jednak za niski...

Załączniki

• Screenshot_20231006-134134_Chrome.jpg
    Screenshot_20231006-134134_Chrome.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 120
Cześć dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać. Troszkę Was podczytywalam ☺ jestem mamą 2.5letniej dziewczynki, udało się w 1 cyklu starań. Teraz od dwóch miesięcy były jakieś seksy bez zabezpieczeń, ale nie trafiliśmy w owulację 😌 w tym miesiącu już zerkam w kalendarz, obliczam, obserwuje swoje ciało, więc sama za siebie trzymam kciuki żeby coś z tego było. 😅 można do Was dołączyć? ☺ ostateczne testowanie 21 października, ale pewnie zacznę wcześniej 🙈
Cześć, jasne że można. Oby już w tym miesiącu się udało 🙂🤞

@anyżowe_love aktualizacja... można mi wpisać 🔴 bez zdziwenia, dołów i smutków. No jakoś zaskoczona nie jestem. Niestety nie mogę wpisać się nawet na koniec października na kolejny test, bo mąż wyjezdza za tydz - akurat na płodne. Jesli zdarzy się, ze na weekend wróci a owulacja postanowi wystąpić w czasie jego obecności to się zapiszę.
@Myszko i pozostałe dziewczyny trzymam kciuki🤞🤞✊✊🟢 za październikowe szczęście.
No szkoda 😒, oby cykl się jednak tak ułożył, żeby udało się podziałać 🤞
🙂

Jest co czytać Dziewczyny, cały czas na posterunku! 😀

@Myszko coś jest na rzeczy, bo również widzę ♥️

A ja już sobie chyba wmawiam ciążę, wczoraj od rana było mi niedobrze, od paru dni bóle głowy. Nie mogę spać od tygodnia, mam jakieś głupie sny. Teoretycznie dziś jestem 7dpo i zrobiłam test 🤦 Oczywiście negatyw, nie wiem czego się spodziewałam. Mimo to mówię, że w brzuchu rośnie Teodor 🙃

Jedyny plus, że dzięki temu otworzyłam szufladę i okazało się, że leci woda z syfonu, także chociaż szafkę uratowałam od zgnicia 😂 A testów już nie kupuje i mam nadzieję wyczekać jeszcze tydzień 🤞
7dpo to jeszcze za szybko na przekreślenie Teodora!🙂 Spokojnie. Może jeszcze pozytywnie się ździwisz🤞😉

Jakie " cośtam przebija" ?! 😍
Ja widzę kreski, a szczególnie wyraźnie na Clearblue😊
Teraz tylko czekamy na betę i na to, żeby kruszynka się zadomowiła na zawsze ❤️
Z oznaczeniem na pierwszej stronie wstrzymać się do poniedziałku?
nie no, na zawsze to może lepiej nie. Mogłaby wyjść jakoś w czerwcu :D

Jakie " cośtam przebija" ?! 😍
Ja widzę kreski, a szczególnie wyraźnie na Clearblue😊
Teraz tylko czekamy na betę i na to, żeby kruszynka się zadomowiła na zawsze ❤️
Z oznaczeniem na pierwszej stronie wstrzymać się do poniedziałku?
Tak, wiesz Kochana, jak było ostatnim razem. Cieszymy się, ale z ukrycia na razie :) Ja teraz to już z całych sił afirmuję!!! Ale różnie może być… i taka huśtawka.
Na razie jeszcze dwa dni sikania.

reklama
Do góry