reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Aktualizacja u mnie: dziś robiłam progesteron i czekam na wynik (ma być również dzisiaj). Do tego przeciwciała przeciwplemnikowe, ale wynik za ok. 7 dni... trochę stresu jest. Mąż jutro badanie nasienia, też to przeżywa... Trzymajcie kciuki 🥺
Mam wynik.
Nie wiem kiedy dokładnie owulacja była, ale według gina około soboty, więc robiłam około 6 dni po owu.
Niby według widełek w normie, ale już się naczytałam w necie, że może jednak za niski...

Załączniki

• Screenshot_20231006-134134_Chrome.jpg
    Screenshot_20231006-134134_Chrome.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 123
Cześć dziewczyny, chciałam się z Wami przywitać. Troszkę Was podczytywalam ☺ jestem mamą 2.5letniej dziewczynki, udało się w 1 cyklu starań. Teraz od dwóch miesięcy były jakieś seksy bez zabezpieczeń, ale nie trafiliśmy w owulację 😌 w tym miesiącu już zerkam w kalendarz, obliczam, obserwuje swoje ciało, więc sama za siebie trzymam kciuki żeby coś z tego było. 😅 można do Was dołączyć? ☺ ostateczne testowanie 21 października, ale pewnie zacznę wcześniej 🙈
Cześć, jasne że można. Oby już w tym miesiącu się udało 🙂🤞

@anyżowe_love aktualizacja... można mi wpisać 🔴 bez zdziwenia, dołów i smutków. No jakoś zaskoczona nie jestem. Niestety nie mogę wpisać się nawet na koniec października na kolejny test, bo mąż wyjezdza za tydz - akurat na płodne. Jesli zdarzy się, ze na weekend wróci a owulacja postanowi wystąpić w czasie jego obecności to się zapiszę.
@Myszko i pozostałe dziewczyny trzymam kciuki🤞🤞✊✊🟢 za październikowe szczęście.
No szkoda 😒, oby cykl się jednak tak ułożył, żeby udało się podziałać 🤞
🙂

Jest co czytać Dziewczyny, cały czas na posterunku! 😀

@Myszko coś jest na rzeczy, bo również widzę ♥️

A ja już sobie chyba wmawiam ciążę, wczoraj od rana było mi niedobrze, od paru dni bóle głowy. Nie mogę spać od tygodnia, mam jakieś głupie sny. Teoretycznie dziś jestem 7dpo i zrobiłam test 🤦 Oczywiście negatyw, nie wiem czego się spodziewałam. Mimo to mówię, że w brzuchu rośnie Teodor 🙃

Jedyny plus, że dzięki temu otworzyłam szufladę i okazało się, że leci woda z syfonu, także chociaż szafkę uratowałam od zgnicia 😂 A testów już nie kupuje i mam nadzieję wyczekać jeszcze tydzień 🤞
7dpo to jeszcze za szybko na przekreślenie Teodora!🙂 Spokojnie. Może jeszcze pozytywnie się ździwisz🤞😉

Jakie " cośtam przebija" ?! 😍
Ja widzę kreski, a szczególnie wyraźnie na Clearblue😊
Teraz tylko czekamy na betę i na to, żeby kruszynka się zadomowiła na zawsze ❤️
Z oznaczeniem na pierwszej stronie wstrzymać się do poniedziałku?
nie no, na zawsze to może lepiej nie. Mogłaby wyjść jakoś w czerwcu :D

Jakie " cośtam przebija" ?! 😍
Ja widzę kreski, a szczególnie wyraźnie na Clearblue😊
Teraz tylko czekamy na betę i na to, żeby kruszynka się zadomowiła na zawsze ❤️
Z oznaczeniem na pierwszej stronie wstrzymać się do poniedziałku?
Tak, wiesz Kochana, jak było ostatnim razem. Cieszymy się, ale z ukrycia na razie :) Ja teraz to już z całych sił afirmuję!!! Ale różnie może być… i taka huśtawka.
Na razie jeszcze dwa dni sikania.

reklama
Do góry