reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
No to mniej więcej podobnie mamy, fajnie by było przejść na ciążowe wątki chociaż tutaj każdy jest taki kochany że aż dziwne skąd tyłu miłych ludzi w jednym miejscu się zebrało :)
Ciesze się, że Ci się tu podoba, łączy Nas wszystkie wspólny cel, najlepiej by było , żebyśmy wszystkie zaszły w tym samym miesiącu i było by po kłopocie 🙈😎😎
😁😁

A przyjmujesz jakieś leki?
Ja podobnie miałam jak brałam duphaston.
No te na tarczycę i inusuline. Nie wiem, pewnie mi się wydaję, że może to coś znaczy. Pewnie od wysiłku albo coś. Rzadko takie rzeczy się zdarzają ale jednak. Mała szansa, że 8 DC byłaby owulacja jak nic nie czułam nawet. Właściwie to ani piersi bolą, ani brzuch. Wzdęcia jedynie mam a tak to nic żeby mieć nadzieję na jakąś ciążę xd

No te na tarczycę i inusuline. Nie wiem, pewnie mi się wydaję, że może to coś znaczy. Pewnie od wysiłku albo coś. Rzadko takie rzeczy się zdarzają ale jednak. Mała szansa, że 8 DC byłaby owulacja jak nic nie czułam nawet. Właściwie to ani piersi bolą, ani brzuch. Wzdęcia jedynie mam a tak to nic żeby mieć nadzieję na jakąś ciążę xd
A może się nie wydaje :)

Niby okres powinnam mieć dziś ale nic nie czuje 🫠 sutki jedynie wrażliwe … zero objawów które mam zwykle 😂chyba że pęcherz sprawił że niczego innego nie czuje 😂

Ja wczoraj robiłam rano owulaka i myślałam ze do wieczora się wybarwi 🙈 było wręcz odwrotnie, bledszy i bledszy. Pik zatem musiałam mieć zatem w nocy ze środy na czwartek, stad moje „o zaczyna się wybarwiac” ;D a już kończyło 🙈

Na szczęście nic się w tym cyklu nie zmarnowało, jeszcze się poprawi 🤣

Także zaczynamy wielkie odliczanie 🤞😅🤪

Nie chce się nakręcać jak we wrześniu- kupuje dwa testy superczułe, choćby skaly sraly nie zrobię szybciej niż 17.10 😅

PS. Ja dziś urlop! Jedziemy ze starym ogarniac sprawy, a wieczorem impreza firmowa. Oczywiście kompletnie nie mam co założyć. Wiec czeka mnie pewnie jeszcze wizyta w sklepie.
Dobrego dnia dziewczyny :*

reklama
Ja wczoraj robiłam rano owulaka i myślałam ze do wieczora się wybarwi 🙈 było wręcz odwrotnie, bledszy i bledszy. Pik zatem musiałam mieć zatem w nocy ze środy na czwartek, stad moje „o zaczyna się wybarwiac” ;D a już kończyło 🙈

Na szczęście nic się w tym cyklu nie zmarnowało, jeszcze się poprawi 🤣

Także zaczynamy wielkie odliczanie 🤞😅🤪

Nie chce się nakręcać jak we wrześniu- kupuje dwa testy superczułe, choćby skaly sraly nie zrobię szybciej niż 17.10 😅

PS. Ja dziś urlop! Jedziemy ze starym ogarniac sprawy, a wieczorem impreza firmowa. Oczywiście kompletnie nie mam co założyć. Wiec czeka mnie pewnie jeszcze wizyta w sklepie.
Dobrego dnia dziewczyny :*
Odliczamy, dobrze, że działane było , z tym niezrobieniem testu szybciej to się zobaczy jeszcze 😅

Miłego dnia, udanej imprezki i żeby udało się kupić super kreacje szałową 😁💃

Do góry