reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
No to mniej więcej podobnie mamy, fajnie by było przejść na ciążowe wątki chociaż tutaj każdy jest taki kochany że aż dziwne skąd tyłu miłych ludzi w jednym miejscu się zebrało :)
Ciesze się, że Ci się tu podoba, łączy Nas wszystkie wspólny cel, najlepiej by było , żebyśmy wszystkie zaszły w tym samym miesiącu i było by po kłopocie 🙈😎😎
😁😁

A przyjmujesz jakieś leki?
Ja podobnie miałam jak brałam duphaston.
No te na tarczycę i inusuline. Nie wiem, pewnie mi się wydaję, że może to coś znaczy. Pewnie od wysiłku albo coś. Rzadko takie rzeczy się zdarzają ale jednak. Mała szansa, że 8 DC byłaby owulacja jak nic nie czułam nawet. Właściwie to ani piersi bolą, ani brzuch. Wzdęcia jedynie mam a tak to nic żeby mieć nadzieję na jakąś ciążę xd

No te na tarczycę i inusuline. Nie wiem, pewnie mi się wydaję, że może to coś znaczy. Pewnie od wysiłku albo coś. Rzadko takie rzeczy się zdarzają ale jednak. Mała szansa, że 8 DC byłaby owulacja jak nic nie czułam nawet. Właściwie to ani piersi bolą, ani brzuch. Wzdęcia jedynie mam a tak to nic żeby mieć nadzieję na jakąś ciążę xd
A może się nie wydaje :)

Niby okres powinnam mieć dziś ale nic nie czuje 🫠 sutki jedynie wrażliwe … zero objawów które mam zwykle 😂chyba że pęcherz sprawił że niczego innego nie czuje 😂

Ja wczoraj robiłam rano owulaka i myślałam ze do wieczora się wybarwi 🙈 było wręcz odwrotnie, bledszy i bledszy. Pik zatem musiałam mieć zatem w nocy ze środy na czwartek, stad moje „o zaczyna się wybarwiac” ;D a już kończyło 🙈

Na szczęście nic się w tym cyklu nie zmarnowało, jeszcze się poprawi 🤣

Także zaczynamy wielkie odliczanie 🤞😅🤪

Nie chce się nakręcać jak we wrześniu- kupuje dwa testy superczułe, choćby skaly sraly nie zrobię szybciej niż 17.10 😅

PS. Ja dziś urlop! Jedziemy ze starym ogarniac sprawy, a wieczorem impreza firmowa. Oczywiście kompletnie nie mam co założyć. Wiec czeka mnie pewnie jeszcze wizyta w sklepie.
Dobrego dnia dziewczyny :*

reklama
Ja wczoraj robiłam rano owulaka i myślałam ze do wieczora się wybarwi 🙈 było wręcz odwrotnie, bledszy i bledszy. Pik zatem musiałam mieć zatem w nocy ze środy na czwartek, stad moje „o zaczyna się wybarwiac” ;D a już kończyło 🙈

Na szczęście nic się w tym cyklu nie zmarnowało, jeszcze się poprawi 🤣

Także zaczynamy wielkie odliczanie 🤞😅🤪

Nie chce się nakręcać jak we wrześniu- kupuje dwa testy superczułe, choćby skaly sraly nie zrobię szybciej niż 17.10 😅

PS. Ja dziś urlop! Jedziemy ze starym ogarniac sprawy, a wieczorem impreza firmowa. Oczywiście kompletnie nie mam co założyć. Wiec czeka mnie pewnie jeszcze wizyta w sklepie.
Dobrego dnia dziewczyny :*
Odliczamy, dobrze, że działane było , z tym niezrobieniem testu szybciej to się zobaczy jeszcze 😅

Miłego dnia, udanej imprezki i żeby udało się kupić super kreacje szałową 😁💃

Do góry