reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Mi też się zdarzało zapomnieć, a jak sobie przypomniałam to i tak nie było na co sikać. Pierwszy raz w życiu mam w domu więcej niż jeden test. Leży już 3 miesiąc 😅
Podziwiam 🙈 ja długo robiłam testy codziennie od 10dpo. Po kilku miesiącach dotarło do mnie, że to bez sensu 🤷 i nawet nie kupowałam testów. W poronionej ciąży zrobiłam test w dniu spodziewanej @, a w drugiej jakoś dzień przed 🙈
Bawi mnie to, że mózg mi się zresetował 😂 i znów mam szajbę ale raczej na poziomie ekscytacji, że się staramy i kiedyś się uda 🙂
Teraz muszę znów trochę ochłonąć, bo bez sensu wydaje kasę na te testy 😂 od szukania kresek dostanę zeza i wady wzroku 😂 no same minusy 😂😂😂

reklama
@wrobelmm jak się czujesz dzisiaj?

@Motylkowa! gdzie się podziewasz?
Dziękuje ze pytasz. Troszkę muszę zrobić sobie przerwę od udzielania się i spożytkować ten czas na wzięcie się w garść. Niestety nie byłam ta szczęściara która po drożności od razu zachodzi…. W planie teraz trzy cykle stymulowane i powtórka badań nasienia, od których będzie zależeć czy nas zakwalifikują do IUI. W okolicach świąt grudniowych dowiem się co dalej, ale psychicznie muszę nastawić się ze dostaniemy odmowę i powoli przygotowywać się do in vitro. Tak bardzo chciałabym żeby te święta być w dwupaku lub chociaż dostać informacje ze podchodzimy do iui….. niezmiennie trzymam za was kciuki! :)

Dziewczyny, u mnie testy mega bladziochy, ale coś tam przebija, nie wiem czy zobaczycie, no ale to chyba znaczy, že gramy dalej. Na pewno cieszyć się jeszcze nie ma czym. To znaczy, ja się bardzo cieszę, że nie są białe jak dupa misia. Na betę nie idę, bo nie zrobię przyrostu. Jutro lab zamknięty. Dopiero w poniedziałek. Uroki mieszkania na prowincji.
Miłego piąteczku 🌻☀️

Załączniki

• 52F61DF1-B845-441C-8725-E23568E65C72.jpeg
    52F61DF1-B845-441C-8725-E23568E65C72.jpeg
    148,8 KB · Wyświetleń: 195
  • C337FFD9-8B3C-4FEC-B545-44B0F5A1E453.jpeg
    C337FFD9-8B3C-4FEC-B545-44B0F5A1E453.jpeg
    103,3 KB · Wyświetleń: 201
No wleciały jak złoto 😎 ...Jak już wiem, że nic nie wysikam to szybciutko okres i lecimy dalej 😁
Mi tez się cykle skróciły z 29 do 25-26 dni i niestety faza lutealna 10-11 dni 😋 niby minimum zachowane ale u mnie to wzbudza podejrzenia o to czy wgl była owulacja :/ już wolałam te dłuższe szczerze 😅

Ale sprawdzę 7dpo dla świetego spokoju :p

Dziewczyny, u mnie testy mega bladziochy, ale coś tam przebija, nie wiem czy zobaczycie, no ale to chyba znaczy, že gramy dalej. Na pewno cieszyć się jeszcze nie ma czym. To znaczy, ja się bardzo cieszę, że nie są białe jak dupa misia. Na betę nie idę, bo nie zrobię przyrostu. Jutro lab zamknięty. Dopiero w poniedziałek. Uroki mieszkania na prowincji.
Miłego piąteczku 🌻☀️
Ej widać widać! :D
Cudownie ;*

Miłego piąteczku 🌻☀️
To nawet nie takie bladziochy! Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno. 🍀🤞

Miłego piąteczku 🌻☀️
Widać, widać 🥰

reklama
Miłego piąteczku 🌻☀️
rozwyłam się ze wzruszenia 😭😭😭🥹🥹🥹 dawaj Kropku, zakopuj się, rozgaszczaj, trzymaj się!!

Ostatnia edycja:
Do góry