reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Widzę, że nie jestem sama 🤣 ale 33 na karku to już chyba trzeba traktować jako "normalne" 😅

swoją drogą niby w weekend miałam mieć owulację, według apki owu dzisiaj. Oczywiście z mężem starania były i są cały czas. A ja zauważyłam, że i wczoraj i dziś jak kicham to automatycznie czuję mocne ukłucie w lewej stronie podbrzusza 🤣 dopiero dziś skojarzyłam, że na badaniu u gina w piątek wyszło że pęcherzyk jest z lewego jajnika 😅

Oczywiście wciąż czekamy na badanie nasienia oraz u mnie przeciwciała przeciwplemnikowe i progesteron, ale po wielkim smutku z wizyty w piątek znów rodzi się (mimo wszystko) wielka nadzieja... chociaż trochę naiwna.
Ostatnio u lekarza powiedziałam że ja to już stara, tu mnie skurcz złapie tu coś pstryknie 😉 to lekarka na to że w dzisiejszych czasach starym się jest po 80! I tego się trzymam jeszcze 43 lata młodości przede mną 😀

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam te zlecone badania z krwi i wszystko w normie. AMH znalazłam z maja i też w normie, dolnej, ale normie. Za dwa tyg mamy wizytę u lekarza, ciekawe co na to powie. Chyba, że do sukcesu brakowało mi jedynie tego sławnego magnezu i juz teraz nic nie stanie na przeszkodzie 😂
Super że wszystko w normie, no i zobaczymy co powie na wizycie. Ja też go zamówiłam, ale jak na złość jeszcze nie przyszedł😆
Za to wczoraj przyszedł mi termometr owulacyjny i dzisiaj odnotowałam pierwszy pomiar😃
Mam nadzieję, że podołam z tym mierzeniem🙂 głowny problem u mnie, to będzie z niewstawaniem na siku w nocy.

Dzień dobry. Jak to mówią środa minie...tydzień zginie 😊

Przesyłam update testowy i chyba lecę na betę dziś

Załączniki

• IMG_20231004_055021.jpg
    IMG_20231004_055021.jpg
    414,7 KB · Wyświetleń: 183
reklama
Dzień dobry ☺️ jaką miałam ciężka noc, to głowa mała (i do tego boląca z niewyspania). Poszłam spać chwilę przed 11 i do 1:34 zamiast normalnie spać, co chwilę się budziłam bo wydawało mi się że moja konstrukcja odstraszająca dzięcioła leci i obija całą ekewacje. W końcu nie wytrzymałam, ubrałam się i poszłam sprawdzić. Na szczęście stała (nadal jest w całości) i mogłam spać już normalnie. Nie potrwało to jednak długo. Chwilę po 3 się obudziłam i nie mogłam zasnąć do 4 bo było mi za ciepło (tu muszę zaznaczyć, że nie zasne bez okrycia). No, a teraz czas już wstawać i brać się do życia - coś czuję że bez drzemki się nie obejdzie.
Dobrego dnia Wam życzę ☺️ i sobie też pomimo niewyspania 😉

Do góry