reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Widzę, że nie jestem sama 🤣 ale 33 na karku to już chyba trzeba traktować jako "normalne" 😅

swoją drogą niby w weekend miałam mieć owulację, według apki owu dzisiaj. Oczywiście z mężem starania były i są cały czas. A ja zauważyłam, że i wczoraj i dziś jak kicham to automatycznie czuję mocne ukłucie w lewej stronie podbrzusza 🤣 dopiero dziś skojarzyłam, że na badaniu u gina w piątek wyszło że pęcherzyk jest z lewego jajnika 😅

Oczywiście wciąż czekamy na badanie nasienia oraz u mnie przeciwciała przeciwplemnikowe i progesteron, ale po wielkim smutku z wizyty w piątek znów rodzi się (mimo wszystko) wielka nadzieja... chociaż trochę naiwna.
Ostatnio u lekarza powiedziałam że ja to już stara, tu mnie skurcz złapie tu coś pstryknie 😉 to lekarka na to że w dzisiejszych czasach starym się jest po 80! I tego się trzymam jeszcze 43 lata młodości przede mną 😀

reklama
Ja dzisiaj zrobiłam te zlecone badania z krwi i wszystko w normie. AMH znalazłam z maja i też w normie, dolnej, ale normie. Za dwa tyg mamy wizytę u lekarza, ciekawe co na to powie. Chyba, że do sukcesu brakowało mi jedynie tego sławnego magnezu i juz teraz nic nie stanie na przeszkodzie 😂
Super że wszystko w normie, no i zobaczymy co powie na wizycie. Ja też go zamówiłam, ale jak na złość jeszcze nie przyszedł😆
Za to wczoraj przyszedł mi termometr owulacyjny i dzisiaj odnotowałam pierwszy pomiar😃
Mam nadzieję, że podołam z tym mierzeniem🙂 głowny problem u mnie, to będzie z niewstawaniem na siku w nocy.

Dzień dobry. Jak to mówią środa minie...tydzień zginie 😊

Przesyłam update testowy i chyba lecę na betę dziś

Załączniki

• IMG_20231004_055021.jpg
    IMG_20231004_055021.jpg
    414,7 KB · Wyświetleń: 186
reklama
Dzień dobry ☺️ jaką miałam ciężka noc, to głowa mała (i do tego boląca z niewyspania). Poszłam spać chwilę przed 11 i do 1:34 zamiast normalnie spać, co chwilę się budziłam bo wydawało mi się że moja konstrukcja odstraszająca dzięcioła leci i obija całą ekewacje. W końcu nie wytrzymałam, ubrałam się i poszłam sprawdzić. Na szczęście stała (nadal jest w całości) i mogłam spać już normalnie. Nie potrwało to jednak długo. Chwilę po 3 się obudziłam i nie mogłam zasnąć do 4 bo było mi za ciepło (tu muszę zaznaczyć, że nie zasne bez okrycia). No, a teraz czas już wstawać i brać się do życia - coś czuję że bez drzemki się nie obejdzie.
Dobrego dnia Wam życzę ☺️ i sobie też pomimo niewyspania 😉

Do góry