reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Ech u mnie chyba ten cykl będzie stracony, a jeszcze na dobre się nie zaczął. Czuję, że coś mnie bierze. A teraz mój niespełna 3 latek zaczął przedszkole i po 2 tygodniach zaczął mieć regres w umiejętnościach, znowu jest problem z załatwianiem się, dziś już założyłam mu pantsa na noc znów tak mi go szkoda, bo on się tym bardzo przejmuje, ja też strasznie się przejmuję. Znowu zaczął pakować palce do buzi. Chyba za szybko się odpieluchował, odsmoczkował i odmlekował w wakacje i to przedszkole to było już dla niego za dużo i teraz bardzo to przeżywa. Dziś mi powiedział, że boi się, że wpadnie w przedszkolu do kibelka jak idzie siusiu… Czuję permanentny smutek i stres od 2 tygodni i nie umiem już nagle myśleć o drugim dziecku :(
Współczuję problemów, ale to nie wątek na takie tematy. Zapoznaj się z regulaminem wątku na pierwszej stronie.

reklama
Czyli 181 osób musi mieć "wypadek", żebyś się dostała do lekarza? Hmmm 🤔 da się zrobić
gold digging GIF by Copeland
Jakby czekać na przeszczep serca ;)
Oo to zaciskam kciuki, żeby choć jedno bobo z tego było 😊 choć dwupakiem nie po gardzisz nie😁😁😁

Kciuki, żeby jak najszybciej się udało 😊

Mój tylko mówi "co to za narkotyki mi dajesz matka" 😆

No nic idę łyknąć DHA, bo zapomnę. Czasem mam tak, że nie pamiętam czy zażyłam jakieś tabsy-chyba będę musiała sobie zapisywać choć nie biorę duzo🤷🏼‍♀️ no ale wczoraj miałam taka sytuację, że nie pamiętałam, czy zażyłam NAC i nie wiem, czy nie zażyłam podwójnej dawki ale żyję, więc jest ok😂
Ja mam inny problem. Tez sobie zamówiłam ten dzieciorobny magnez ;) i łącznie biorę 15 tabletek 😂 (szajbuska) i wydaje mi się, ze to tak średnio zdrowo brać je naraz, wiec chyba powinnam to podzielić, ale boję się, że wtedy tez się pogubię :D

Ech u mnie chyba ten cykl będzie stracony, a jeszcze na dobre się nie zaczął. Czuję, że coś mnie bierze. A teraz mój niespełna 3 latek zaczął przedszkole i po 2 tygodniach zaczął mieć regres w umiejętnościach, znowu jest problem z załatwianiem się, dziś już założyłam mu pantsa na noc znów tak mi go szkoda, bo on się tym bardzo przejmuje, ja też strasznie się przejmuję. Znowu zaczął pakować palce do buzi. Chyba za szybko się odpieluchował, odsmoczkował i odmlekował w wakacje i to przedszkole to było już dla niego za dużo i teraz bardzo to przeżywa. Dziś mi powiedział, że boi się, że wpadnie w przedszkolu do kibelka jak idzie siusiu… Czuję permanentny smutek i stres od 2 tygodni i nie umiem już nagle myśleć o drugim dziecku :(
Dużo ważnych wydarzeń 🙈 ale dzielny maluszek, bardzo dzielny i dzielna mama. Chciałabym napisać, że może potrzebuje pobyć z Tobą w domu i się wzmocnić ale wiem, że nie każdy może sobie na to pozwolić 😔 trzymam za Was mocno kciuki !

Daj spokój, nie pierwsza taka akcja tutaj 😉
To nie akcja.
anyżowe napisała w pierwszym poście, że tutaj nie dyskutujemy na dzieciowo-mamusiowe tematy. Albo ktoś akceptuje zasady albo znajduje sobie miejsce gdzieś indziej.
Są takie osoby, które są na tym wątku właśnie dlatego, że tutaj o przedszkolach, kolkach I innych okołodziecięcych kwestiach się nie gada. Wsio.

Będę musiała zainwestować 😆
Właśnie się zajadam suszonymi morela mi i migdałami 😋😋😋 i tak rozkminiam, czy aby na pewno 5testów owu mi starczy😂
Bardzo polecam takie pojemniczki, ja przy staraniach i w ciąży trochę brałam różności i to naprawdę ustawia życie. Raz w tygodniu załadować i spokój. Problem był tylko z zastrzykami, musiałam pisać daty na nich, żeby wiedzieć czy już robiłam.

reklama
Bardzo polecam takie pojemniczki, ja przy staraniach i w ciąży trochę brałam różności i to naprawdę ustawia życie. Raz w tygodniu załadować i spokój. Problem był tylko z zastrzykami, musiałam pisać daty na nich, żeby wiedzieć czy już robiłam.
Ja też polecam pojemniczki. My z mężem mamy te :)

Edit: o, dopiero teraz zauważyłam, że na zdjęciu dzień jest podzielony na 4 - my mamy takie na 3 (rano, popołudnie, wieczór) i świetnie się sprawdzają

Załączniki

• 224c0981-b9cc-4e2f-986c-b888c585e1d9.jpeg
    224c0981-b9cc-4e2f-986c-b888c585e1d9.jpeg
    37,1 KB · Wyświetleń: 66
Do góry