reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Nic nowego w sumie :) 19 października mam wizytę pod iui, zaczynam badania. A tak to u mnie w otoczeniu toczą się 2 procedury on vitro, więc staram się dopingować i wspierać :)

Na tę chwilę nie przewiduje powrotu :) jesteście wszystkie super, ale zapisywanie się od 3 lat na testowanie i gratulowanie każdemu, gdzie dla mnie marzenie się nie spełnia już trochę mnie przerosło. Ale zaglądam i myślę o Was często :)
Miło, że wpadłaś i o Nas pamiętasz🩷
Trzymam kciuki za badania,żeby wyszły dobrze i za IUI🤞
Rozumiem Twoją postawę, jakie to jest wszystko do dupy i niesprawiedliwe...
Trzymam kciuk z całych sił✊✊

reklama
Nic nowego w sumie :) 19 października mam wizytę pod iui, zaczynam badania. A tak to u mnie w otoczeniu toczą się 2 procedury on vitro, więc staram się dopingować i wspierać :)

Na tę chwilę nie przewiduje powrotu :) jesteście wszystkie super, ale zapisywanie się od 3 lat na testowanie i gratulowanie każdemu, gdzie dla mnie marzenie się nie spełnia już trochę mnie przerosło. Ale zaglądam i myślę o Was często :)
W końcu się spełni, zobaczysz.

Na razie Was podczytuję, podoba mi się atmosfera tutaj. Zawsze myślałam, że zajście w ciąże to najłatwiejsza rzecz na świecie :D Owszem słyszało się, że niektóre pary mają problemy, ale jakoś wszyscy wokół zachodzili. U mnie to ciężko powiedzieć ile się staramy, bo myślałam ze wystarczy się przestać zabezpieczać i pyknie po paru miesiącach. Na razie to mamy trochę problem z częstotliwością... bo tak od weekendu do weekendu albo rzadziej to chyba łatwo nie trafić w owu. Na razie chce jeszcze troche popróbować żeby nie stresować się badaniami. Totalnie nie podoba mi się wizja wyliczania kiedy owu, tak bez spontaniczności to mi się totalnie nie chce nic robić :( Dołujące to wszystko i skomplikowane.

Cieszę się, że się odezwałaś 😊 Mam nadzieję, że iui przyniesie Wam szczęście 😊 Trzymaj się! Powodzenia! 💚

Doskonale Cię rozumiem. Trzymam kciuki, żeby badania poszły sprawnie i iui spowodowało spełnienie Waszego marzenia 🤞❤️

Jak sama widzisz, sporo dziewczyn i o Tobie myśli ☺️ mam nadzieję, że nowe kroki przyniosą zamierzony efekt 🤞❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry