Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też bym już chciała sikać na owulaki, ale 5dcJa siknełam na owulak i biały jak dupa. Nie wiem dlaczego zacząłem tak wcześnie jak dużo dopiero 12dc
Ma siknęłam w 11dc i mam taki mocny... sama nie wiem o co cho. Owu zwykle koło 20dc. Ten jest na cloi obawiam się że coś mi się poprzestawiało. Nie sądzę że owu przyśpieszona o prawie tydzień.Też bym już chciała sikać na owulaki, ale 5dc
To jeśli Ci się nie przesunie to będzie działane w podobnym czasieMa siknęłam w 11dc i mam taki mocny... sama nie wiem o co cho. Owu zwykle koło 20dc. Ten jest na cloi obawiam się że coś mi się poprzestawiało. Nie sądzę że owu przyśpieszona o prawie tydzień.