Kosinka94
Moderator
No nie! Wszystkie czekają, a ta że jutroO rety na chwile was zostawić wybaczcie, test dopiero jutro rano
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie! Wszystkie czekają, a ta że jutroO rety na chwile was zostawić wybaczcie, test dopiero jutro rano
A dziś się nie uda?@Aksamitka28 z przytupem zakończyła październik, to kto wie może ja jutro zacznę listopad z rozmachem
No nie! Wszystkie czekają, a ta że jutro
Chciałabym a tak na prawdę to strasznie się cykam i nie jestem dzisiaj już gotowa na rozczarowanie, które mocno przeczuwamPff, chce otworzyć listopad butelką. Patrz jaka cwaniara!
Chciałabym a tak na prawdę to strasznie się cykam i nie jestem dzisiaj już gotowa na rozczarowanie, które mocno przeczuwam
A kiedy idziesz na jakieś usg?Ma siknęłam w 11dc i mam taki mocny... sama nie wiem o co cho. Owu zwykle koło 20dc. Ten jest na cloi obawiam się że coś mi się poprzestawiało. Nie sądzę że owu przyśpieszona o prawie tydzień.
Wiem wiem, dziekujeJasne. My sobie tak śmieszkujemy, ale wiesz, że w pełni wspieramy i trzymamy kciuki, żebyś jutro płakała, ale z radości.
Oki szanujemy w takim razie sikaj jutro,życze zaskoczenia mimo negatywnych przeczuć otwieraj tam listopad z kopytaChciałabym a tak na prawdę to strasznie się cykam i nie jestem dzisiaj już gotowa na rozczarowanie, które mocno przeczuwam