Aksamitka28
Fanka BB :)
Jutro robię morfologię zobaczymy co słychaćJa aktualnie mam 1,8 wiec uważam że całkiem nieźle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro robię morfologię zobaczymy co słychaćJa aktualnie mam 1,8 wiec uważam że całkiem nieźle
Ładne widoki też sobie dzisiaj poleżałam w wannie, mój niedzielny rytuał na dobry start tygodniaU mnie niedziela dość szybko zleciała. Rano basen z dzieckiem, wracając zaliczyliśmy KFC na wczesnym obiad, wpadliśmy do domu po psy i pojechaliśmy na spacer. Jakoś tak wyszło, że koło 9-10km zrobione. Piękna pogoda i okoliczności przyrody. Tylko nie przewidzieliśmy, że tyle zejdzie, ani wody, ani czegoś do zjedzenia...
W domu to proza życia... Tylko gotowanie, jakoś na sprzątanie nikt nie miał ochoty.
1 listopada kiedyś lubiłam, wspomnienia, spotkania z rodziną, która bywa tylko z tej okazji, jak byłam nastolatką lubiłam różnic za zmarłych wieczorem na cmentarzu. Jestem mało kościółkowa, ksiądz czytający cenę za duszyczke podczas mszy na cmentarzu jakoś mnie zniechęcił. No i ten pokaz mody, kto na lepszy znicz a kto wiązankę... Dobrze, że na cmentarz można przychodzić cały rok.
Miałam ochotę na dyniowo-duszkowe dekorację ale jednak niemoc ogarnęła u w końcu nic nie zrobiłam
.Zobacz załącznik 1580269
Zobacz załącznik 1580268
Teraz leżę w wannie...
Tak, u mnie potrafił się trzymać do 13 dnia po zastrzyku, ale trzymamżeby to nie było ovi.Czy którejs z was zastrzyk ovitrelle utrzymuje się powyżej tych 10 dni jakie są zaznaczone w ulotce ? W poprzednich miesiącach jakoś szybciej mi schodził dziś jestem jakieś 12 dni po zastrzyku i nadal cieniutka kreseczka jak w 10 dniu
Mój też dziecko, ale taki typ człowieka i powiem Ci że tacy lepiej odnajdują się w roli ojca mało ogarniają takich praktycznych rzeczy, ale emocjonalnie są blisko dziecka. Mają łatwość w nawiązywaniu kontaktu z dziećmi testuj dziś i oby 2 kreski się pojawiłyU mnie wczoraj niestety negatyw, widać moje wewnętrzne przekonanie można sobie o kant dupy potłuc. No ale, że mąż mnie dzisiaj wkurza, to sobie myślę, może i dobrze, bo on sam jest jak dziecko i miałabym na głowie jeszcze więcej, a może czas się skupić na sobie trochę Niemniej okres niby powinien przyjść jutro, a brzuch mnie nie boli, więc jutro powtórka.
Jak ja bym chciała czasami zapomnieć siknąć ale jestem już coraz bliżej cierpliwości przyjdzie taki dzień, że nasikam 14dpo głęboko w to wierzęJa oczywiście zapomniałam dziś 13dpo, sikałam 11dpo i było biało, więc pewnie po prostu niczego się nie spodziewam. Może sikne koło południa jak się coś uzbiera