reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Pierwszy raz kupiłam testy owulacyjne. Co myślicie ?

Załączniki

• IMG_20231030_085356.jpg
    IMG_20231030_085356.jpg
    242,6 KB · Wyświetleń: 112
Cześć Dziewczyny! Wyczekuję wątku listopadowego, bo testowanie przypada na 10.11, ale muszę zapytać Was o poradę... Pojawiają się u mnie plamienia w połowie cyklu, najpewniej jest to krwawienie okołoowulacyjne. Lekarze żadnych nieprawidłowości nie widzą...
Czy przy takiej przypadłości istnieje szansa na ciążę?
Jakie badania i w którym dniu cyklu mogłabym wykonać, aby wykluczyć ewentualne problemy hormonalne?

Cześć Dziewczyny! Wyczekuję wątku listopadowego, bo testowanie przypada na 10.11, ale muszę zapytać Was o poradę... Pojawiają się u mnie plamienia w połowie cyklu, najpewniej jest to krwawienie okołoowulacyjne. Lekarze żadnych nieprawidłowości nie widzą...
Czy przy takiej przypadłości istnieje szansa na ciążę?
Jakie badania i w którym dniu cyklu mogłabym wykonać, aby wykluczyć ewentualne problemy hormonalne?
Ja w tej sprawie byłam u ginekologa teraz, pytałam o to. Dokładnie opisywałam lekarzowi, jak one u mnie wygladają ile trwają i lekarz odpowiedział mi na to, że 25% pacjentek ma takie objawy okołoowulacyjne i jest to normalne. Nie wiem czy tak faktycznie jest, ale tu chyba LadyCaro robiła jakieś badania w tym kierunku. Może ją podpytaj dokładnie. U mnie te plamienia występują w czasie płodnym i trwają do dnua owulacji. Potem jest czysto i biało.

reklama
Do góry