reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Chyba mamy dzisiaj PIK, wg kalendarza oczywiście niby 31go 😃 teraz zastanawiam się czy nie dopadam za często starego 😅 (plan jest jeszcze jutro rano i pojutrze ) 🙈💕

Załączniki

• 3f5ecfe3-bbc4-4e7d-9906-c8d087b6f088.jpeg
    3f5ecfe3-bbc4-4e7d-9906-c8d087b6f088.jpeg
    133,8 KB · Wyświetleń: 72
A jak wy podchodzicie do kwestii alkoholu? Ja nie pale, nie jem nawet słodyczy ani żadnych słonych przekąsek ale nie ukrywam ze jak przyjdzie weekend to lubie się napić wina. Wódki nie pije. Całkowicie rezygnujecie czy tylko jakieś ograniczeni?
Ja na początku starań odstawiłam, po kilku miesiącach stwierdziłam, że nie ma co przesadzać i okazjonalnie się wypiło piwo czy wino, ale raczej w pierwszen fazie cyklu, albo drinka jak przyszła ochota na weekend. A obecnie całkowicie odstawiłam, ponieważ nie jest on dobry dla balansu hormonalnego, a u mnie są problemy hormonalne w postaci hiperandrogenizmu. Dla męża alkohol może nieistnieć, raczej słaby z niego zawodnik, 2 piwka i już urobiony, jak już pije to też od okazji jak kolega zdoła namówić.

reklama
Do góry