reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

Część 🙂
Mieliśmy przez ostanie dni poważne rozmowy z mężem. Pomimo tego że się domyślam co może go blokować przed pójściem na badanie nasienia, to miło było usłyszeć od niego te wszystkie obawy. Wybrać się wybierze, tylko nie wiem kiedy. Chłop musi sobie, to trochę inaczej poukładać w głowie.

Dobrego dnia dla Was ☺️

Ostatnia edycja:
reklama
Część 🙂
Mieliśmy przez ostanie dni poważne rozmowy z mężem. Pomimo tego że się domyślam co może go blokować przed pójściem na badanie nasienia, to miło było usłyszeć od niego te wszystkie obawy. Wybrać się wybierze, tylko nie wiem kiedy. Chłop musi sobie, to trochę inaczej poukładać w głowie.

Dobrego dnia dla Was ☺️
Nie macie możliwości dowieźć na badanie w lodówce ? Kiedyś tylko tak robiono 🙂 warto zapytać 🙂 w domowych warunkach zawsze łatwiej

Część 🙂

Dobrego dnia dla Was ☺️
ważne, że poruszyliscie ten temat, porozmawialiscie, on pewnie też dobrze poczuł się z tym, że nie naciskasz. Mam nadzieję, że zbierze się w sobie jak najszybciej i uda się zrobić te badania :)

Nie macie możliwości dowieźć na badanie w lodówce ? Kiedyś tylko tak robiono 🙂 warto zapytać 🙂 w domowych warunkach zawsze łatwiej
W lodówce? To ja tylko słyszałam o opcji że jeśli do 30 min drogi jest klinika to można przewieźć ale trzymając pojemnik jak najbliżej ciała. Ale w razie gdyby wyniki wyszły nie do końca prawidłowe to później będą rozterki czy aby na pewno nie zaszkodził transport i czy trzeba powtórzyć. Więc moim zdaniem lepiej zaczekać dłużej żeby facet psychicznie sobie to ułożył i jednak ogarnął temat na miejscu.

Część 🙂

Dobrego dnia dla Was ☺️
Bardzo rozumiem, u Nas było tak samo, najpierw rozmowy, aż wkońcu on sam poprosił, żeby znaleźć dogodne miejsce do badania. Myśle, że to dobry zaczątek, a to, że nie naciskasz jest na plus. Oby już niebawem się zdecydował, sam od siebie🤞

Kosinka to dobrze, że rozmawiacie o tym. Szczera rozmowa, wzajemne wsparcie i działanie rodzi sukces ☺️

Ja wierzę, jakie to musi być stresujące badanie dla faceta. Nie jest to takie łatwe wejść do pokoiku i się "spuścić" ot tak... My byliśmy razem akurat 😆Zobaczył kawałek mojego cycka i było po sprawie 🤣

Nie wiem co powiedzieć 🥹 boję się cieszyć, bo to początek początku, ale wygląda na to, że coś ruszyło 🥹

Załączniki

• a885e517-a9e1-4b65-819e-91ec5fc0c40b.jpeg
    a885e517-a9e1-4b65-819e-91ec5fc0c40b.jpeg
    29,4 KB · Wyświetleń: 250
  • d6eaa029-c849-4dc9-b0e4-0095de97ebda.jpeg
    d6eaa029-c849-4dc9-b0e4-0095de97ebda.jpeg
    25 KB · Wyświetleń: 250
reklama
Do góry