reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie też 9dpo 😄 Niestety brak jakichkolwiek objawów także testuję dla sportu - bo lubię 🤣🤣
Zdarzało mi się na pinku, że w miejscu gdzie powinna być różowa kreska pojawiała się błyszcząca biała i niestety nic to nie znaczyło, ale u Ciebie jest wcześnie więc conajmniej 5 dni szans przed tobą.🤞🤞✊✊

U mnie dziś temperatura 36.15 więc faktycznie zwiastuje ovulke, mąż wraca na 18... więc czekam i zacieram rączki jak pięknie się to wszystko złożyło.
Miłego weekendu dla Was, mój będzie milusi😉😊😇

Ja właśnie jestem dzień po owulacji, nie robię sobie zbędnych nadziei, wiem że nic z tego nie będzie i bardziej odliczam do miesiączki i potworzenia cytologii i badania na jakiegoś tam wirusa i przygotowanie do drożności jajowodów. Bardzo się go boję, lekarz powiedział że jak będą polipy biorą mnie na szpital a jak są niedrożne to tylko invitro. Rzadko by były oba jajowody niedrożne- ale ja mam cały czas owulke z jednego mimo stymulacji 🙄 Strasznie się boję ale mam wielkie nadzieje w tym badaniu. 🤞🏻

Ja będę robić w poniedziałek, to będzie 22 dc. Nie za wcześnie?
To zależy kiedy miałaś owu i ile trwa u Ciebie cykl :) U mnie przesunęła się z 14 dc na 18 dc, więc teraz mimo że powinnam być dzień przed terminem @, to do terminu mam jeszcze 5 dni :) Ogólnie test domowy z moczu najwcześniej najlepiej robić od 8 dpo, ale jak chcesz, to możesz kiedy chcesz :D

Widzę, że dużo z Was ma takie rozkminy zawodowe jak ja 😅 jestem 11 lat po pierwszych studiach, pracowałam już w 7 miejscach (nie liczę tych praca na studiach). Po czym stwierdziłam, że nie kręci mnie to co robię i właśnie kończę drugie studia mgr z totalnie innego kierunku (choć oczywiście dalej pracuje w "starym" zawodzoe) 🤣 życie jest za krótkie żeby męczyć się z pracą, która nie daje satysfakcji 🙃

Ja właśnie jestem dzień po owulacji, nie robię sobie zbędnych nadziei, wiem że nic z tego nie będzie i bardziej odliczam do miesiączki i potworzenia cytologii i badania na jakiegoś tam wirusa i przygotowanie do drożności jajowodów. Bardzo się go boję, lekarz powiedział że jak będą polipy biorą mnie na szpital a jak są niedrożne to tylko invitro. Rzadko by były oba jajowody niedrożne- ale ja mam cały czas owulke z jednego mimo stymulacji 🙄 Strasznie się boję ale mam wielkie nadzieje w tym badaniu. 🤞🏻
Trzymam kciuki 🙂

reklama
To zależy kiedy miałaś owu i ile trwa u Ciebie cykl :) U mnie przesunęła się z 14 dc na 18 dc, więc teraz mimo że powinnam być dzień przed terminem @, to do terminu mam jeszcze 5 dni :) Ogólnie test domowy z moczu najwcześniej najlepiej robić od 8 dpo, ale jak chcesz, to możesz kiedy chcesz :D
A Ty testujesz codziennie ? Jestem mega ciekawa, czy się udało 🙈

Do góry