reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Chyba mogę nazwać się szczęściarą, na dzień dzisiejszy owulka zapowiada się na jutro, podpowie mi w tym temperatura w nadchodzące dni i jutro na cały weekend wraca mój mąż- więc 7 testów z poprzedniego cyklu nawet mi się przyda, trzymajcie kciuki... ja trzymam za Was 🤞🤞👍👍✊✊

Załączniki

• Screenshot_20231019_110343_Premom.jpg
    Screenshot_20231019_110343_Premom.jpg
    84,3 KB · Wyświetleń: 52
Hej dziewczyny.
Wysypało mnie dziś jak na okres, więc chyba ten pierwszy cykl idzie do kosza ale jeszcze tydzień do testowania 🙈 Choć wolę się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować 😂
Powiedzcie mi kiedy warto zrobić betę z krwi? Tak jak test po spodziewanym terminie miesiączki czy już wcześniej może wykryć? Po 4rech latach jestem kompletnie zielona i nic nie pamiętam z tego czasu badania, starania się, co wspomaga, kiedy jakie badania... masakra 😂🙈

reklama
Do góry