reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

to zależy - jeżeli uda nam się wyhodować 3 lub więcej ładnych zarodków, to robimy świeży. Więc tak naprawdę w piątek się dowiem, a w zasadzie to już w sobotę na miejscu 🙈
A jak się czujesz psychicznie i fizycznie? Jak Twoje nastawienie? Z mojej perspektywy najgorsze jest w tym oczekiwanie i ciągła niepewność. Dobrze, że to jeszcze tylko dwa/trzy dni, chociaż i one wydaja się być wiecznością 😅 A to przecież nawet nie moja procedura 😂

reklama
Bardzo Wam wszystkie dziękuję kochane za kciuki!
Po 2 dobach mamy 8 walecznych maluchów 🥹 oby jak najwięcej z nich dalej się pięknie dzieliło i dotrwało do soboty 🥹

Dowiedzieliśmy się tylko, że mamy pobranych 14 komórek 😁 Zobaczymy ile z nich uda się zapłodnić i ile przetrwa kolejne dni 😉
Trzymajcie kciuki!!
Dziewczyny, ale cudowne wyniki!!! Trzymam mocno za Was kciuki <3

reklama
A jak się czujesz psychicznie i fizycznie? Jak Twoje nastawienie? Z mojej perspektywy najgorsze jest w tym oczekiwanie i ciągła niepewność. Dobrze, że to jeszcze tylko dwa/trzy dni, chociaż i one wydaja się być wiecznością 😅 A to przecież nawet nie moja procedura 😂
fizycznie wczoraj wieczorem miałam taki ból brzucha, ze leżałam na podłodze i wyłam, no cuda wianki się działy 🫣 dzisiaj już lepiej, choć dalej boli, oczywiście z samego fana byłam na USG i nie ma krwawienia ani płynu, to musi byc lewy jajnik, który ma 6cm teraz...
Psychicznie już nie jest tak źle - weekend miałam cały przeryczany i byłam w rozpaczy, że na pewno żadna komórka się nie nada do zapłodnienia - w porównaniu z weekendem jest więc dobrze ;)

Staram się z całej siły wierzyć, że wśród tej walecznej ósemki jest mały Bolilolek albo mała Bolilolka 🥹

Do góry