anyżowa
Fanka BB :)
Byłoby zajebiścieTak zrobię! Ale by było!
Chcę tu widzieć więcej cionszów!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłoby zajebiścieTak zrobię! Ale by było!
W sumie to najwięcej czasu spędziłam z dziewczyną kolegi, którego sympatią nie darzyliśmy i z nim Wyjaśniliśmy sobie wszystko, mój chłop też sobie z nim to wyjaśnił i nawet umówili się na piwo (nie wiem, czy dalej o tym pamięta, później go zapytam).Zrób rano dla pewności. A jak po weselu?
Lata własnych doświadczeńKurcze wiedziałam, że tu Mądre Głowy dziękuję i poczytam o tych badaniach co napisałaś.
Ja czerwcowa, i jak by nie dzisiejsza niespodzianka z @ to termin by był w okolicy moich urodzin.Lata własnych doświadczeń
Swoją droga jesteśmy ten sam rocznik i jeśli dobrze zrozumiałam, Ty również urodziłaś się w czerwcu
Tak, wszystkie. Poza mutacjami w kierunku trombofilii (zdiagnozowanymi po 2 poronieniu) mam nadreaktywny układ immunologiczny (zdiagnozowany po 3 poronieniu), przez co zarodek nie jest w żaden sposób chroniony, a wręcz jest traktowany przez moje ciało jako wróg, do tego dochodzi przedwczesne wygasanie czynności jajników i tworzy się całkiem niezła mieszanka wybuchowa - nie polecamJa robiłam tylko przeciwciała przeciwplemnikowe z immunologicznych i wyszedł wynik negatywny.
A Ty robiłaś wszystkie z tych badań, które wymieniłaś? Miałaś jakieś nieprawidłowości?
Szkoda, że te wszystkie badania w zakresie immunologii są takie drogie, tymbardziej jeśli chce się mieć komplet.
U mnie byłby to dokładnie dzień moich urodzin ale trudno - nie będzie, trzeba się szykować na lipiec 24Ja czerwcowa, i jak by nie dzisiejsza niespodzianka z @ to termin by był w okolicy moich urodzin.
Tak, wszystkie. Poza mutacjami w kierunku trombofilii (zdiagnozowanymi po 2 poronieniu) mam nadreaktywny układ immunologiczny (zdiagnozowany po 3 poronieniu), przez co zarodek nie jest w żaden sposób chroniony, a wręcz jest traktowany przez moje ciało jako wróg, do tego dochodzi przedwczesne wygasanie czynności jajników i tworzy się całkiem niezła mieszanka wybuchowa - nie polecam
O matko, no trochę jest tych przeszkód na drodzę do ciąży, totalnie niesprawiedliwe Bierzesz jakieś leki na tą przypadłość(Nadreaktywny UI) ?
Jakie masz AMH?
Tak, wszystkie. Poza mutacjami w kierunku trombofilii (zdiagnozowanymi po 2 poronieniu) mam nadreaktywny układ immunologiczny (zdiagnozowany po 3 poronieniu), przez co zarodek nie jest w żaden sposób chroniony, a wręcz jest traktowany przez moje ciało jako wróg, do tego dochodzi przedwczesne wygasanie czynności jajników i tworzy się całkiem niezła mieszanka wybuchowa - nie polecam
No to z tego co piszesz nie było tak źle, jak myślałaś, że będzie.W sumie to najwięcej czasu spędziłam z dziewczyną kolegi, którego sympatią nie darzyliśmy i z nim Wyjaśniliśmy sobie wszystko, mój chłop też sobie z nim to wyjaśnił i nawet umówili się na piwo (nie wiem, czy dalej o tym pamięta, później go zapytam).
Kościół był przepiękny, w życiu nie widziałam ładniejszego. Sala też cudowna, jedzenie pyszne (rosół w szczególności). Chłop mi zaginął, okazało się, że zasnął w łazience A później czworo gości bardzo niefajnie się zachowało i zepsuli młodej parze wesele – dwa radiowozy i karetka, wszędzie krew, zdemolowany hotel.