nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Po kilku miesiącach podejmowania decyzji ostatecznie wybrałam Ecovacs Deebot T20 Omni.Co to za cudo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po kilku miesiącach podejmowania decyzji ostatecznie wybrałam Ecovacs Deebot T20 Omni.Co to za cudo?
dzisiaj 5dcc pierwsza konsultacja u polecanego gina u mnie w mieście. Najpierw miałam mieszane uczucia, ale ostatecznie jestem zadowolona i dzisiaj mi zaproponowali drożność o 18 a ogólnie wszystkie moje hormony z 3dc w normie, zerknął na badania męża i powiedział żeby to on spróbował leczenia andrologicznego (choć wyniki nie były najgorsze). O drożności zaczął wspominać jako krok przed planowaniem invitro, ale jak podłapał temat że jestem chętna zrobić u nich i zapłacić to powiedział że robi u nich inna pani doktor która przyjmuje w środy i piątki. W przyszłym tygodniu jej nie ma, wiec albo dzisiaj albo w następnym cyklu także kuje żelazo póki gorąceOoo to trzymam kciuki podwójnie za szczęśliwy obraz Usg dawaj znać później co tam się dzieje w jajnikach
U mnie to samo. Parowym śmigam od 5 lat i po panelach i po drewnie (tylko zmniejszam strumień pary na midium) i nic a nic się nie dziejeZ moimi kompletnie się nic nie dzieje
Moja gin mówi ze do 2,5 maksymalnieA powiedzcie mi jeszcze mądre głowy jak to jest z tym TSH. Wynik wyszedł mi w granicach normy, ale chyba nadal za wysoki przy staraniach? Jak o tym wspomniałam na wizycie, to lekarz stwierdził ze jest ok - ale chyba bardziej Wam ufam mam na poniedziałek jeszcze zaplanowana wizytę o ginekologa-endokrynologa, wiec powiedzcie, warto zbijać ten wynik czy może być?
To podpytam jeszcze babeczkę dzisiaj na wizycie co ona na to, może zapisze mi leki, a jak nie to nadzieja w endo w poniedziałekMoja gin mówi ze do 2,5 maksymalnie
Moja dietetyczka 1-1,5 to idealnie
Wiec powalczyłaby o lekkie zbicie
Te normy TSH nie są dla kobiet starających się i w ciąży TSH powinno być max 2,5 a najlepiej 1,5A powiedzcie mi jeszcze mądre głowy jak to jest z tym TSH. Wynik wyszedł mi w granicach normy, ale chyba nadal za wysoki przy staraniach? Jak o tym wspomniałam na wizycie, to lekarz stwierdził ze jest ok - ale chyba bardziej Wam ufam mam na poniedziałek jeszcze zaplanowana wizytę o ginekologa-endokrynologa, wiec powiedzcie, warto zbijać ten wynik czy może być?
Ok, tak już wiem na co zbierać nie żeby było mnie nie stać. Zrobiłam się skąpcem, już nie jest mi tak łatwo wydać pieniądze jak wcześniej - w młodości żyłam od wypłaty do wypłaty i było mi dobrzePo kilku miesiącach podejmowania decyzji ostatecznie wybrałam Ecovacs Deebot T20 Omni.