reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

W takim razie mocno trzymam kciuki!!! ❤❤ wierzę, że w końcu się uda 😇 tak tak, badania to podstawa. Czekam na te moje i męża najbliższe, a później może spróbuje z tą glukozą insuliną. Póki co starania trwają, bo owulacja jest... choć przebieram już nogami oczekując na wynik badania nasienia. Strach miesza się z niecierpliwością 🥺
Strach i niecierpliwość , jeśli chodzi o wyniki badań to naturalna reakcja, oby szybko zleciał ten czas i było dobrze.
Co do glukozy i insuliny, napewno bym też się tym zainteresowała, skoro wyrażasz chęć badań, nie zaszkodzi sprawdzić🙂

reklama
W takim razie mocno trzymam kciuki!!! ❤❤ wierzę, że w końcu się uda 😇 tak tak, badania to podstawa. Czekam na te moje i męża najbliższe, a później może spróbuje z tą glukozą insuliną. Póki co starania trwają, bo owulacja jest... choć przebieram już nogami oczekując na wynik badania nasienia. Strach miesza się z niecierpliwością 🥺
A kiedy macie to badanie nasienia?

Może @Avy coś pomoże, z tym AMH?🙏
Ja nie chcę pisać bzdur, nie znam się..
Kolejna osoba o to pyta
Wiem tylko tyle, że wiele osób myli jednostki AMH i na to warto zwrócić szczególną uwagę. Poza tym z tego co gdzieś kiedyś wyczytałam to po długotrwałym stosowaniu antykoncepcji hormonalnej amh może wychodzić wysokie mimo, że wszystko w organizmie jest w porządku. Po prosto przez lata stosowania anty nie było owulacji i rezerwa jajnikowa nie była wykorzystywana. Nie pamiętam szczegółów tego artykułu (poszukam, jak znajdę to podrzucę link), bo u mnie wyszło PCOS.

Wiem tylko tyle, że wiele osób myli jednostki AMH i na to warto zwrócić szczególną uwagę. Poza tym z tego co gdzieś kiedyś wyczytałam to po długotrwałym stosowaniu antykoncepcji hormonalnej amh może wychodzić wysokie mimo, że wszystko w organizmie jest w porządku. Po prosto przez lata stosowania anty nie było owulacji i rezerwa jajnikowa nie była wykorzystywana. Nie pamiętam szczegółów tego artykułu (poszukam, jak znajdę to podrzucę link), bo u mnie wyszło PCOS.
Dzięki bardzo za pomoc🙂

Ja poprosiłabym o zmianę na 27.10.

Rzeczywiście z tym badaniem śluzu to ciekawe ja też nie słyszałam o tym.
a badanie na przeciwciała plemnikowa to też ciekawe, a to z krwi się robi ? Pewnie drogie jak te wszystkie badania :(

WildestDreams fajnie, że się tu tym dzielisz, życzę Ci byś szybko zobaczyla 2 kreski.

Do @all niech jesienne 🍁🍁 liscie sprawią że w dniu Waszych testow bedziecie czuc sie zajebiscie🤞🤞

Miłej niedzieli.

Ja poprosiłabym o zmianę na 27.10.

Rzeczywiście z tym badaniem śluzu to ciekawe ja też nie słyszałam o tym.
a badanie na przeciwciała plemnikowa to też ciekawe, a to z krwi się robi ? Pewnie drogie jak te wszystkie badania :(

WildestDreams fajnie, że się tu tym dzielisz, życzę Ci byś szybko zobaczyla 2 kreski.

Do @all niech jesienne 🍁🍁 liscie sprawią że w dniu Waszych testow bedziecie czuc sie zajebiscie🤞🤞

Miłej niedzieli.
Dzięki , Tobie też miłej niedzieli🙂
Jeśli chodzi o badanie na przeciwciała plemnikowe, to tak normalnie z krwi się robi, ale czeka się troche dłużej niż na inne badania, ja czekałam kilka dni. I w porównaniu do innych badań , faktycznie droższe.

reklama
Do góry