Emol
Fanka BB :)
Witam jestem z lipcowek więc świeżo nie radzę malować już tak późno pokoju bo zapach długo zostaje a poza tym jeśli chłopak to zdarza się bawić z strażaka tak z 3 lata nie malowaćTo podobnie u mnie. Tez mam dluga liste. Nie musze kupowac lozeczka oraz przewijaka, bo dostane od kuzynki, ale za reszta sie rozgladam i wybor wozka sprawia mi najwieksza trudnosc. Po pierwsze wybor jest ogromny, a ceny zawrotne. Mysle, za 3 w 1 (gondola, spacerowka oraz siodelko do samochodu), wiec jak ktoras mama ma sugestie to tez chetnie poczytam
Ja pomalowalam pokoj i polozylam nowa wykladzine dywanowa. Jest swiezo i czysto Ale jesli sie zdecydujesz to najlepiej, abys nie wdychala farby. U mnie zapach utrzymywal sie dosyc dlugo, kilka dobrych tygodni. Na szczescie ten pokoj jest na pietrze, wiec nie musialam tam chodzic i dopiero bede sie tam wprowadzac jak juz wszystko skompletuje.
ps. ja tez troche panikuje. Najbardziej sie obawiam opieki nad takim malenstwem w pierwszych tygodniach ciazy. Ale poki co hormony dzialaja na mnie uspakajajaco, oby jak najdluzej aaa i porodu tez sie boje..;/
Ja kupiłam wózek riko brano Natural i jestem bardzo zadowolona, jest w 3w1, a chodzą za 1500-1900 zł więc baaardzo przystępne cenowo.
Maleństwo tylko wydaje się takie delikatne przez 1-2 doby i obchodzimy się z nim jak z jajkiem. Ja w szpitalu już chwytalam małego już dużo pewniej niż mąż który dopiero uczył się w domu.
Jeśli mogę coś zaproponować, to warto jak już będziecie w sPitalu i wyjdzie ze musicie dokarmiac maleństwa to w ciągu tych 2-3 dni aby partnerzy kupili takie samo mm jak w szpitalu.
Rodzilam w szpitalu praskim więc opinie już napisałam na odpowiednim wątku na forum. Ale jak coś na parę pytań mogę odpowiedzieć.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom