zrobilam juz ale dziekujepodswietlasz tekst...kopiujesz i wklejasz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobilam juz ale dziekujepodswietlasz tekst...kopiujesz i wklejasz.
Dzieki kochana ! staram sie jak moge !
zrobilam juz ale dziekuje
a ja mam takie pytanko dziewczyny czy spotkałyście się z czymś takim jak.. do tej pory nie miałam problemów ze skurczami w nogach...ostatnio dwa dni temu złapał mnie skurcz w łydce o 5 rano i aż musiałam wstać bo nie mogłam z bólu wytrzymać... (sporo już przeczytałam na ten temat w internecie), że trzeba brać magnez ale jaki? który? każda pisze o jakimś innym... lekarza mam dopiero za tydzień, więc nie wiem czy czekać czy już zacząć coś brać... poza tym czuję że po tym skurczu nie jest z tą łydką tak jak było... skurcz który minął jest wyczuwalny przy chodzeniu... nie wiem co się stało... chyba się coś schrzaniło w nodze od tego skurczu... ech...