reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

No widać,że wiosna pełną parą i już nie ma do czytania po 10 stron z jednego dnia :tak:

Spać znowu nie mogę tzn gdy nie prześpię się w dzień to potem budzę się w nocy i nie mogę kilka godzin zasnąć. Ale jak tu w dzień spać, mimo zmęczenia jak taka piękne pogoda??? Zrobiliśmy wczoraj ognisko na obiad i to była najpyszniejsza kiełbaska świata, żaden grill do takiej się nie umywa. Byłam na wycieczce rowerowej z dzieciakami i tak sobie potem myślałam czy oby to bezpieczne ... jeżdzicie rowerami teraz?? Była to wycieczka miejsko leśna więc wyboje też były.

Gatyluję pierwszych ruchów tylko nie pamiętam już komu :zawstydzona/y:

współczuję zgagi, ja jeszcze nie mam za to często boli mnie spojenie łonowe, już się pewnie rozciąga.

Jutro jadę obejrzeć miesięczną dziewuszkę... już nie mogę się doczekać jej zapachu i reakcji moich dzieci na takie maleństwo... oby nie stwierdzili,że oni jednak nie chcą takiego małego braciszka :szok:

reklama
Asika - witaj w klubie... Ta bezsenność mnie wykończy.... Coś można poradzić na nią??? Bo w ciąży z FR to spałam 24/24 z przerwą na rygoletto i siku a teraz total porażka jakaś...jak o 2 w nocy siębobudzę to do rana masakra.....oj zazdroszczę jutro oglądania tej słodzinki!

ladyk a Ty chcesz sn rodzić bliźniaków? w sumie to Ty nei możesz i tak nic zakłądać bo nei wiadomo jak się dzieci ułożą...pewnei będzie wielka niewiadoma do końca. Twoja ciąża na pewno będzie bez komplikacji! ;-) też znam osobiście przypadek nieszczesliwej ciąży bliźniaczej i wiele nieszczesliwych pojedynczych ale nie będę o tym pisac bo i po co? są neiszczęśliwe ciąże i zdecydowana większość szczęśliwych czy to bliźniaczych czy pojedynczych :-) kurcze nawet wieloraczki się rodzą :-)

My dzisiaj na dworze caaaaały dzień aż padłam wieczorem z wykończenia!! Kurde moja córcia dziś marudziła strasznei bo czwórka jej wychodzi i nosiłam ją bardzo dużo aż mi cholera hemoroidy wyszły, nosz jestem na maksa wkurw...ona! Co to będzie do końca ciąży!?
Oplaiłyśmy się dziś nawet tochę ;-)
Chciałabym sn, ale jest tak jak piszesz - do końca nie będę wiedziała jak [emoji5] . Także na żaden sposób się nie nastawiam jakoś specjalnie.
Niedziela, a ja sama z siebie obudziłam się o 6..... Mąż i Młoda jeszcze śpią. Nie lubię tego! [emoji24] A do tego jeszcze pochmurno w Wuwua. Czasem mam tak, że jak wstanę, to już od pierwszej sekundy po przebudzeniu wiem, że dzień będzie do dupy. Tak jak dzisiaj.
Buba, rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja się w nocy przebudzam kilkakrotnie, kręcę się niemiłosiernie. Nie wiem, jak mam się ułożyć. Wte i we wte. Tak źle i tak niedobrze. Nie pomaga mi nawet ciążowy rogal.

Hejka :-)

Czy któraś z Warszawy zamawiala brzydka pogodę ?? Przyznac sie szybciutko ;-)
Tej nocy nie mogłam spać krecilam się wiercilam i tak w kółko :-( może dla tego że mojego A nie było :-( Marti jeszcze śpi a ja zastanawiam się czy jeszcze się położyć :-) Dzisiaj na Polach Mokotowskich dzień ziemi zawsze jeździmy mam nadzieję że nie zacznie padać bo chcemy jechać :-)

Maran-atha, Akatsuki, dzisiaj w Warszawie pochmurno mam nadzieję że nie zacznie padać :-/

Wirginia,zjadłabym takie szyszki pycha :-) Jak dzisiaj głowa ? Przestała boleć ??

Asika,też nie umiem w dzień spać a wczoraj tak dałam sobie popalić w dzień ze nóg nie czułam i usnąć nie mogłam wieczorem :-(

Buba,przykro mi że się nie wyspalas może to są jednorazowe incydenty i wszystko wróci do normy :) ja mam takie dni ze nie śpię np.tej nocy a później nadrabiam i śpię po 14 godz ;-)

Ladyk już spisz z rogalem ??

Asika no nie wiem do końca jak to jest z tym rowerem, ja teraz nie mam jak jeździć, bo nie kupiłam jeszcze siedziska dla synka, ale nie wiem czy nie przełożenie tego na.przyszły rok, ale w poprzedniej ciąży chyba w 4 mscy tez się wybrałam na taką wycieczkę i się zgubiłem i 30 km najexhalysmy, wytrzeslo nas, ale to był jednorazowy incydent ;)

Dziewczyny współczuję ze spać nie możecie, ja mimo że mogę to dzisiaj tez się przebudzalam, co mi się nie zdarza, wiec może taka noc była

I ty Madziula tak rano :)

U mnie słońca nie ma ale jest teraz 14 st wiec mam nadzieje ze bębędzie ciepło

Hej dziewczynki
My wczoraj spędziliśmy dzień na powietrzu, byliśmy u teścia na działce był grilla, znajomi, Szwagierka, dziewczynki poszła, my się odprezylismy.wieczorem nie miałam już siły na bb

Ja dzis w nocy tez kiepsko spałam, kręciła się i wiercilam. Może na zmiane pogody bo u mnie też pochmurno.

A jeśli chodzi o rower to tez się zastanawiałam czy można hmm

madziula dzisiaj głowa odpuściła =)
U mnie tak średnio z tą pogodą mam nadzieję że nie będzie padać bo po południu chce się przejść kawałek bo koło mnie organizuja 30km maraton a później tam jest mini impreza bud tam po nastawiali przez 2 tygodnie to szykowali =)
Ja też po nocach nie umiem spać i wkoncu mnie to wykończy
Życzę wam udanej niedzieli

zobaczcie prawie każda pisze ,ze dzisiaj żle spała może rzeczywiście ta zmiana pogody.

no nie wiem jak z tym rowerem ale było super fajnie bo dzieciaki już duże, rozumne ładne jadą.

reklama
hej
u nas na razie fajna pogoda, 16 stopni jest

Buba , Asika ja w tej ciąży też cierpiałam na bezsenność, tydzień temu mi przeszło,
teraz już śpię normalnie

Madziula
o której Twoja córcia chodzi spać wieczorem? pytam tak z ciekawości bo chyba dużo śpi

Wirginia mój brat bierze udział we wszystkich maratonach i półmaratonach w okolicy

xmamuska my też wczoraj cały dzień na dworze byliśmy, piękna pogoda była
trzeba było korzystać

Do góry