reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

Madziula na Islandii tylko dwie pory roku.

Dolga nie wiem czy polecam. Sztachnelam się kilka razy bo później nic już nie pomagało. To tak jakby wziąć paracetamol na poród takie mam odczucie ;-)

reklama
szczesliwa haa jakie porównanie :-D
dolga no to tak jak u mnie, ja nie mogłam wejść na fotel przez parte a położne kazali mi wstrzymywać (łatwo mówić :p ) więc o znieczuleniu nawet nei myślałam wtedy, tylko żeby szybko dziecko urodzić :-) jejku ciekawa jestem jak ten mój szkrabik wygląda, do kogo będzie podobny :-)

ja wam pwoiem że też porodu się nie boję, tego bólu, człowiek to wytrzyma, byle by tylko komplikacji nie bylo, tego się bardziej boję, całej ciąży itd...

szczesliwa haa jakie porównanie :-D
dolga no to tak jak u mnie, ja nie mogłam wejść na fotel przez parte a położne kazali mi wstrzymywać (łatwo mówić :p ) więc o znieczuleniu nawet nei myślałam wtedy, tylko żeby szybko dziecko urodzić :-) jejku ciekawa jestem jak ten mój szkrabik wygląda, do kogo będzie podobny :-)

ja wam pwoiem że też porodu się nie boję, tego bólu, człowiek to wytrzyma, byle by tylko komplikacji nie bylo, tego się bardziej boję, całej ciąży itd...

Ja samego porodu też się nie boję. Tylko właśnie tych ewentualnych komplikacji. A jeszcze się naczytałam w necie o problemach ciąż bliźniaczych, to już wogóle chodzę i uprawiam czarnowidztwo :sad:. Pociesza mnie to, że lekarze mówią, że mój rodzaj ciąży bliźniaczej jest najbezpieczniejszy i najlepszy z położniczego punktu widzenia. Mam dwukosmówkową i dwuowodniową, czyli dzieciaki mają oddzielne worki owodniowe i oddzielne łożyska.

wirginia! znalazłam zdjęcia dań z Micho Verde ktore robiłam w Albufeirze ; ) aż mi ślinka poleciała :o

Załączniki

• 1429981302674.jpg
    1429981302674.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 37
  • 1429981387944.jpg
    1429981387944.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 39
  • 1429981473672.jpg
    1429981473672.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
ladyk a Ty chcesz sn rodzić bliźniaków? w sumie to Ty nei możesz i tak nic zakłądać bo nei wiadomo jak się dzieci ułożą...pewnei będzie wielka niewiadoma do końca. Twoja ciąża na pewno będzie bez komplikacji! ;-) też znam osobiście przypadek nieszczesliwej ciąży bliźniaczej i wiele nieszczesliwych pojedynczych ale nie będę o tym pisac bo i po co? są neiszczęśliwe ciąże i zdecydowana większość szczęśliwych czy to bliźniaczych czy pojedynczych :-) kurcze nawet wieloraczki się rodzą :-)

My dzisiaj na dworze caaaaały dzień aż padłam wieczorem z wykończenia!! Kurde moja córcia dziś marudziła strasznei bo czwórka jej wychodzi i nosiłam ją bardzo dużo aż mi cholera hemoroidy wyszły, nosz jestem na maksa wkurw...ona! Co to będzie do końca ciąży!?
Oplaiłyśmy się dziś nawet tochę ;-)

Akatsuki toś mi smaka na robiła =) to już na pewno ja odwiedzę =) moje maleństwo się dzisiaj rozkręciło =) bo kopał a kopał raz tak kopnął ze poczułam to jak się rozeszło po całym brzuchu =)

reklama
ladyk spokojnie ;) moja koleżanka urodziła bliźniaki. chłopaki ewakuowaly się w 34 tc ale mimo to nic im na dłuższą metę nie było. Wiem że mniejszy syn miał zapalenie płuc co jest częste u wcześniaków ale w pełni wyzdrowial i w niecały miesiąc chłopaki wyszły do domu. dziś są więksi od rówieśników i super się rozwijają. A takie piękne z nich dzieciaki że chciałam się załapać na któregoś dla mojej córki ;))

Do góry