maran-atha
Fanka BB :)
U Was cieplutko a u nas leje... nie mam gdzie prania wywiesic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yyyy... lato to chyba od 22 czerwca jestMamy tutaj już 3. dzień lata i co? I śnieg! Piszecie o ogródkach, tarasach, wysokich temp, a ja dziś to chyba na sanki pójdę :-(
AnnieTess teraz też będziesz rodzic na Inflanckiej ??? Strasznie długi miałaś poród :-/ nie stresuj się może teraz będzie wręcz przeciwnie szybko i mnie boleśnie ;-)
Lady - siemie lniane wymiata ja uwielbiam. A zmielone i odtłuszczone świetnie osłania żołądek. Na szczęście, tfu, tfu jeszcze zgaga i zaparcia mnie nie dopadły. Ciekawe kiedy to nastąpi....Dziewczyny, a próbujecie błonnik? Ja, też odkąd pamiętam mam problemy z zaparciami. Doraźnie ratują mnie czopki glicerynowe. Staram się regularnie, najlepiej co rano jeść płatki owsiane. Dosypuję też trochę siemienia lnianego. I jak jestem w tym systematyczna, to jest ok. Zaparcia mijają. Zauważyłam też, że mniejsze problemy z zaparciami mam w okresie wiosna/lato. Je się wtedy więcej świeżych warzyw, owoców. Coś w tym jest.
Dzięki dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście. może poprostu lepiej o tym teraz nie myśleć?
I nie wiem co Wy macie z tym mlekiem. Ja uwielbiam. Codziennie rano płatki zjadam z mlekiem. Mleko z miodem też pycha. Samo mleko też. W ogóle sery, jogurty itp.
Aaaaaaaaaaa!!! Pisząc tego posta poczułam ruchy. No na 4463837393% to moja dzidzia! I chyba wcześniej czułam też tylko myślałam że to moje jelita albo coś bo po jedzeniu. Oo matko ale jestem zajarana