reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

reklama
Dolga,w Warszawie też 17℃ ale tak pochmurno jakby miało się rozpadać :-( też się dziwię ze tak od rana pisze :-D

Wirginia, miejmy nadzieję że nie będzie padać i tego się trzymajmy ;-) super,że już głowa Cię nie boli ;-)

Kate...,Martynka chodzi spać przeważnie o 21:30 ale tak od razu nie usnie i czasami do 22:30 buszuje w swoim łóżeczku śpiewa sobie, rozmawia z pluszowym pieskiem :-) w dzień ma jedną drzemkę 1,5-2 godz Ja lubię jak Martynka śpi długo z rana - sama lubię długo spać :-)

Deszcz zaczął padać buuuu

Czesc a ja dzis dobrze spalam :) no i u nas widze slonko swieci wiecvte chmury z wczoraj chyba do Was dotarly... cieplo to nie jest bo ponizej 10st C ale przynajmniej slonecznie.... milego dnia wszystkim

Hej. Ja dzisiaj tez źle spałam. Nie mogłam sobie wygodnej pozycji znaleźć. Najchętniej to spałabym na brzuchu z podkurczona jedna noga. No ale wiadomo jak jest.

Ma któraś z was anemię w ciąży? Wiecie jak się ma zażywanie żelaza do późniejszej pruchnicy u dziecka. Słyszałam że ma to jakiś wpływ.

Chciałabym sn, ale jest tak jak piszesz - do końca nie będę wiedziała jak [emoji5] . Także na żaden sposób się nie nastawiam jakoś specjalnie.
Niedziela, a ja sama z siebie obudziłam się o 6..... Mąż i Młoda jeszcze śpią. Nie lubię tego! [emoji24] A do tego jeszcze pochmurno w Wuwua. Czasem mam tak, że jak wstanę, to już od pierwszej sekundy po przebudzeniu wiem, że dzień będzie do dupy. Tak jak dzisiaj.
Buba, rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja się w nocy przebudzam kilkakrotnie, kręcę się niemiłosiernie. Nie wiem, jak mam się ułożyć. Wte i we wte. Tak źle i tak niedobrze. Nie pomaga mi nawet ciążowy rogal.
Ja normalnie od niemowlaka śpię na brzuchu a teraz cyce bolą i dupa. Też mam rogala trochę daje radę ale to jakaś masakra z tym spaniem...
Hejka :-)

Czy któraś z Warszawy zamawiala brzydka pogodę ?? Przyznac sie szybciutko ;-)
Tej nocy nie mogłam spać krecilam się wiercilam i tak w kółko :-( może dla tego że mojego A nie było :-( Marti jeszcze śpi a ja zastanawiam się czy jeszcze się położyć :-) Dzisiaj na Polach Mokotowskich dzień ziemi zawsze jeździmy mam nadzieję że nie zacznie padać bo chcemy jechać :-)

Maran-atha, Akatsuki, dzisiaj w Warszawie pochmurno mam nadzieję że nie zacznie padać :-/

Wirginia,zjadłabym takie szyszki pycha :-) Jak dzisiaj głowa ? Przestała boleć ??

Asika,też nie umiem w dzień spać a wczoraj tak dałam sobie popalić w dzień ze nóg nie czułam i usnąć nie mogłam wieczorem :-(

Buba,przykro mi że się nie wyspalas może to są jednorazowe incydenty i wszystko wróci do normy :) ja mam takie dni ze nie śpię np.tej nocy a później nadrabiam i śpię po 14 godz ;-)

Ladyk już spisz z rogalem ??
No u mnie to ze 3 tygodnie już trwa.... Na rzęsach chodzę.... Jeszcze full rzeczy z remontem do ogarnięcia a ja nieprzytomna....
hej
u nas na razie fajna pogoda, 16 stopni jest

Buba , Asika ja w tej ciąży też cierpiałam na bezsenność, tydzień temu mi przeszło,
teraz już śpię normalnie

Madziula
o której Twoja córcia chodzi spać wieczorem? pytam tak z ciekawości bo chyba dużo śpi

Wirginia mój brat bierze udział we wszystkich maratonach i półmaratonach w okolicy

xmamuska my też wczoraj cały dzień na dworze byliśmy, piękna pogoda była
trzeba było korzystać
Oooo pocieszasz :))) a ile u Ciebie trwało nim przeszło???
hej! Ja tam spałam dobrze dzisiaj dopóki o 8:00 dziecko nie wpadło mi do łóżka.
śniło mi się że poszłam na USG a tam trojaczki :o !
dziś idę do koleżanki na baby shower. mam nadzieję że będzie dobre żarcie ; )

Akatsuki - trojaczki, byłoby wyzwanie.....baw się dobrze na imprezce!

Ja z R zaraz ruszamy w miasto poogarniać zakupy remontowe. Nie znoszę robić tego w weekend ale R wylatuje we wtorek i kolejny tydzień zleci....trzymajcie kciuki byśmy się nie pożarli o koncepcje wnętrz ;)

Miłej niedzielki laseczki!

Dzień dobry :)

No będę oryginalna i potwierdzę, że w Wawie brzydko ;) Nam od rana hałasowali w związku z orlenowskim Maratonem...obudziło to Hanię :/ M. z nią wstał a ja jeszcze spałam do 10:45 :)

Nie wiem co dziś będziemy robić :/ Mieliśmy jechać na jakąś wycieczkę albo do ZOO ale jak ma padać to plany się zmienią.

AnnieTess, właśnie myślę o Inflanckiej albo o Solcu . Na inflanckiej dobrze mi się rodzilo ale ..... Pierwsza położna była straszna badała mnie bardzo sadystycznie dodatkowo darla się jak wściekła a ja płakałam do czasu aż o 6 rano zmieniła się zmiana i dostałam cudowną położna która była strasznie miła i nie mogę na nią złego słowa powiedzieć ! Niestety nie pamiętam jej imienia i nazwiska i nawet jakbym chciała wziąść sobie położna z Inflanckiej to nie wiedzialabym kogo :-/ na Solcu koleżanka mi poleciła swoją położna. Twoja położna jak wyglądała i jak się nazywała jeśli to nie tajemnica ?? Ta co ze mną była cały poród to taka babeczka po 40 w okularach i krótkich włosach :-) W ogóle jak czytam Twojego posta to zły mi do oczu się cisną.

Ta położna nazywa się się Ewa Klich. Wejdź sobie na profil szpitala na Inflanckiej na Facenooku i chwilę poszperaj, znajdziesz taki post o tym, że można sobie wykupić opiekę położnej i są tam zdjęcia wszystkich plus ich nr tel. wiec odnajdziesz pewnie tam swoją panią :)

AnnaTess,bardzo Ci dziękuję za inf odnośnie położnej, szukam na fb inflanckiej i nie mogę znaleźć :-/ masz może link ??? Jeśli tak to pliss prześlij mi :-) Jestem ciekawa jak nazywa się ta położna co była przy mnie :-) My mieliśmy jechać na pola mokotowskie i plany się zmieniły przez tą pogodę i nie wiem co robić :-/

Buba,kciuki zaciśnięte :-* bez kłótni proszę :-)

Szczęśliwa masz anemie ??? Jedz dużo watrobki,pij soczek z buraka i inne wartościowe rzeczy :-)

Asika, Buba, ladyk przyłączam się do bezsenności, ciągle mi niewygodnie, budze się połamana, musze odpalić chyba rogala ;-)
jeszcze jestem ciągle senna w dzień, jejku najbardziej brakuje mi zwykłego odpoczynku a ja działam cały czas na pełnych obrotach, nei moge się doczekać aż mój m wróci z delegacji to wtedy trochę doetchnę :-/
Akatsuki no to miłej zabawy!

u nas też dziś pochmurnie i zaraz pewnei zacznie padać....
zajadam się zapiekanką :-) jakiś pozytyw tego dnia haha

reklama
U mnie pogoda się poprawiła słoneczko wyszło i w związku z tym boli mnie głowa wrrr

My juz po kościółku i szczawiowej zupce.Dzis leniwa niedziela, corcia uczy się przyrody bo sprawdzian z całego działu ma, więc my się lenimy, później do mojej babci na kawke tylko

Do góry