reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

No widać,że wiosna pełną parą i już nie ma do czytania po 10 stron z jednego dnia :tak:

Spać znowu nie mogę tzn gdy nie prześpię się w dzień to potem budzę się w nocy i nie mogę kilka godzin zasnąć. Ale jak tu w dzień spać, mimo zmęczenia jak taka piękne pogoda??? Zrobiliśmy wczoraj ognisko na obiad i to była najpyszniejsza kiełbaska świata, żaden grill do takiej się nie umywa. Byłam na wycieczce rowerowej z dzieciakami i tak sobie potem myślałam czy oby to bezpieczne ... jeżdzicie rowerami teraz?? Była to wycieczka miejsko leśna więc wyboje też były.

Gatyluję pierwszych ruchów tylko nie pamiętam już komu :zawstydzona/y:

współczuję zgagi, ja jeszcze nie mam za to często boli mnie spojenie łonowe, już się pewnie rozciąga.

Jutro jadę obejrzeć miesięczną dziewuszkę... już nie mogę się doczekać jej zapachu i reakcji moich dzieci na takie maleństwo... oby nie stwierdzili,że oni jednak nie chcą takiego małego braciszka :szok:

reklama
Asika - witaj w klubie... Ta bezsenność mnie wykończy.... Coś można poradzić na nią??? Bo w ciąży z FR to spałam 24/24 z przerwą na rygoletto i siku a teraz total porażka jakaś...jak o 2 w nocy siębobudzę to do rana masakra.....oj zazdroszczę jutro oglądania tej słodzinki!

ladyk a Ty chcesz sn rodzić bliźniaków? w sumie to Ty nei możesz i tak nic zakłądać bo nei wiadomo jak się dzieci ułożą...pewnei będzie wielka niewiadoma do końca. Twoja ciąża na pewno będzie bez komplikacji! ;-) też znam osobiście przypadek nieszczesliwej ciąży bliźniaczej i wiele nieszczesliwych pojedynczych ale nie będę o tym pisac bo i po co? są neiszczęśliwe ciąże i zdecydowana większość szczęśliwych czy to bliźniaczych czy pojedynczych :-) kurcze nawet wieloraczki się rodzą :-)

My dzisiaj na dworze caaaaały dzień aż padłam wieczorem z wykończenia!! Kurde moja córcia dziś marudziła strasznei bo czwórka jej wychodzi i nosiłam ją bardzo dużo aż mi cholera hemoroidy wyszły, nosz jestem na maksa wkurw...ona! Co to będzie do końca ciąży!?
Oplaiłyśmy się dziś nawet tochę ;-)
Chciałabym sn, ale jest tak jak piszesz - do końca nie będę wiedziała jak [emoji5] . Także na żaden sposób się nie nastawiam jakoś specjalnie.
Niedziela, a ja sama z siebie obudziłam się o 6..... Mąż i Młoda jeszcze śpią. Nie lubię tego! [emoji24] A do tego jeszcze pochmurno w Wuwua. Czasem mam tak, że jak wstanę, to już od pierwszej sekundy po przebudzeniu wiem, że dzień będzie do dupy. Tak jak dzisiaj.
Buba, rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja się w nocy przebudzam kilkakrotnie, kręcę się niemiłosiernie. Nie wiem, jak mam się ułożyć. Wte i we wte. Tak źle i tak niedobrze. Nie pomaga mi nawet ciążowy rogal.

Hejka :-)

Czy któraś z Warszawy zamawiala brzydka pogodę ?? Przyznac sie szybciutko ;-)
Tej nocy nie mogłam spać krecilam się wiercilam i tak w kółko :-( może dla tego że mojego A nie było :-( Marti jeszcze śpi a ja zastanawiam się czy jeszcze się położyć :-) Dzisiaj na Polach Mokotowskich dzień ziemi zawsze jeździmy mam nadzieję że nie zacznie padać bo chcemy jechać :-)

Maran-atha, Akatsuki, dzisiaj w Warszawie pochmurno mam nadzieję że nie zacznie padać :-/

Wirginia,zjadłabym takie szyszki pycha :-) Jak dzisiaj głowa ? Przestała boleć ??

Asika,też nie umiem w dzień spać a wczoraj tak dałam sobie popalić w dzień ze nóg nie czułam i usnąć nie mogłam wieczorem :-(

Buba,przykro mi że się nie wyspalas może to są jednorazowe incydenty i wszystko wróci do normy :) ja mam takie dni ze nie śpię np.tej nocy a później nadrabiam i śpię po 14 godz ;-)

Ladyk już spisz z rogalem ??

Asika no nie wiem do końca jak to jest z tym rowerem, ja teraz nie mam jak jeździć, bo nie kupiłam jeszcze siedziska dla synka, ale nie wiem czy nie przełożenie tego na.przyszły rok, ale w poprzedniej ciąży chyba w 4 mscy tez się wybrałam na taką wycieczkę i się zgubiłem i 30 km najexhalysmy, wytrzeslo nas, ale to był jednorazowy incydent ;)

Dziewczyny współczuję ze spać nie możecie, ja mimo że mogę to dzisiaj tez się przebudzalam, co mi się nie zdarza, wiec może taka noc była

I ty Madziula tak rano :)

U mnie słońca nie ma ale jest teraz 14 st wiec mam nadzieje ze bębędzie ciepło

Hej dziewczynki
My wczoraj spędziliśmy dzień na powietrzu, byliśmy u teścia na działce był grilla, znajomi, Szwagierka, dziewczynki poszła, my się odprezylismy.wieczorem nie miałam już siły na bb

Ja dzis w nocy tez kiepsko spałam, kręciła się i wiercilam. Może na zmiane pogody bo u mnie też pochmurno.

A jeśli chodzi o rower to tez się zastanawiałam czy można hmm

madziula dzisiaj głowa odpuściła =)
U mnie tak średnio z tą pogodą mam nadzieję że nie będzie padać bo po południu chce się przejść kawałek bo koło mnie organizuja 30km maraton a później tam jest mini impreza bud tam po nastawiali przez 2 tygodnie to szykowali =)
Ja też po nocach nie umiem spać i wkoncu mnie to wykończy
Życzę wam udanej niedzieli

zobaczcie prawie każda pisze ,ze dzisiaj żle spała może rzeczywiście ta zmiana pogody.

no nie wiem jak z tym rowerem ale było super fajnie bo dzieciaki już duże, rozumne ładne jadą.

reklama
hej
u nas na razie fajna pogoda, 16 stopni jest

Buba , Asika ja w tej ciąży też cierpiałam na bezsenność, tydzień temu mi przeszło,
teraz już śpię normalnie

Madziula
o której Twoja córcia chodzi spać wieczorem? pytam tak z ciekawości bo chyba dużo śpi

Wirginia mój brat bierze udział we wszystkich maratonach i półmaratonach w okolicy

xmamuska my też wczoraj cały dzień na dworze byliśmy, piękna pogoda była
trzeba było korzystać

Do góry