reklama
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Ja mam wizyte wcześnie, bo torbiel na lewym jajniku. No i cały czas poplamiam w śluzie a ewentualna ciąża była by ze stymulacji po leczeniu w Poznaniu wiec rzeba przypilnowac.
Może ta skierowanie na bete, by sprawdzić czy rosnie. Te same laboratorium co w Pzn więc jednostki nie powinny się różnić.
Mam nadzieję z Wami tu zostać.
Dzidziabyła by z tego samego miesiąca co ja :-)
Może ta skierowanie na bete, by sprawdzić czy rosnie. Te same laboratorium co w Pzn więc jednostki nie powinny się różnić.
Mam nadzieję z Wami tu zostać.
Dzidziabyła by z tego samego miesiąca co ja :-)
Blekinge
Fanka BB :)
Dzieki za powitanie dziewczyny!
Ja mieszkam w Szwecji i tu nie robia badania beta krwi...a juz na pewno nie w panstwowych placowkach. Ot zaklada sie karte ciazy, chodzi na wizyty do poloznej co 2-3 tygodnie (nie do lekarza), ewentualnie idzie sie na wczesne usg jak sa watpliwosci (plamienia, bole brzucha). A tak to tylko mierzenie cisnienia, waga, zelazo itd- wszystko u poloznej. Usg polowkowe w 19-20 tygodniu. Ja w poprzedniej ciazy ani razu lekarza nie spotkalam
Pozostaje mi tylko kolejne testowanie za kilka dni, bo test wyszedl mi pozytywny w piatek, ale kreseczka jeszcze blada.
Trzymam za wszystkich kciuki!
Ja mieszkam w Szwecji i tu nie robia badania beta krwi...a juz na pewno nie w panstwowych placowkach. Ot zaklada sie karte ciazy, chodzi na wizyty do poloznej co 2-3 tygodnie (nie do lekarza), ewentualnie idzie sie na wczesne usg jak sa watpliwosci (plamienia, bole brzucha). A tak to tylko mierzenie cisnienia, waga, zelazo itd- wszystko u poloznej. Usg polowkowe w 19-20 tygodniu. Ja w poprzedniej ciazy ani razu lekarza nie spotkalam
Pozostaje mi tylko kolejne testowanie za kilka dni, bo test wyszedl mi pozytywny w piatek, ale kreseczka jeszcze blada.
Trzymam za wszystkich kciuki!
Dwa dni nie byłam na forum a tu tyle sie dzieje ;-)Tyle nowych mamusiek grupa rośnie w siłe :-) Blekinge to ja bym w Szwecji nie wytrzymała z ciekawości i troski o moj skarb. Dreamgirl i Reniam wszystko będzie dobrze tym razem wasze maleństwa na pewno dotrwają do końca ciąży. Jołasia ty na pewno też zagościsz u nas na długo. Ja do lekarza ide dopiero 18 lutego mam nadzieje że już sie dowiem czegos więcej niż, że tylko jest pęcherzyk
Witam nowe mamusie! Dremgirl ja też mam wizytę 17.02;-) Blair87 nie martw się napewno wszystko się ułoży:-) Katgen testy zdecydowanie pozytywne badanie napewno wszystko wyjaśni s wy dziewczyny bierzecie jakieś witaminki oprócz kwasu?
reklama
Ewa, ja biorę witaminy i dha
No i niestety euthyrox na niedoczynność tarczycy :/ w środę mam wizytę u endokrynologa a parę dni później biopsje tarczycy...nie zbyt zachęcająco to brzmi choć podobno nie boli (mimo, że bez znieczulenia się to robi).
Lecę spać bo już padam
Dobranoc!
No i niestety euthyrox na niedoczynność tarczycy :/ w środę mam wizytę u endokrynologa a parę dni później biopsje tarczycy...nie zbyt zachęcająco to brzmi choć podobno nie boli (mimo, że bez znieczulenia się to robi).
Lecę spać bo już padam
Dobranoc!
Podziel się: