reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2015

hej no muszę się wciąć
Blair, Jołasia kochane jak mi się gęba cieszy:-D:-D:-D wiedziałam że kiedyś nastapi ten dzień. No to trzymamy kciuki za październik!!!
ps. nie wiem czy pamiętacie ja i Gocha testowałysmy razem i urodziłyśmy tego samego dnia :laugh2:26.10, czyli też październikowe bąble mamy

reklama
Witam nowe mamusie ;)

Patrze ze wszystkie z niecierpliwością czekamy na następny tydzień :) do mnie szczerze mówiąc jeszcze nie dochodzi to ze jestem w ciąży

Dziewczyny trzymam kciuki na wasze fasolki i ich serduszka :)

hej :)

Iwo witaj :) fajnie Wam się z Gochą ułożyło :) mam nadzieję że też będę październikową mamą :)

Dolga ja to zaraz wyjdę z siebie i stanę obok, jeszcze tydz do usg a w głowie ciągle niepewność, z jednej str chciałabym się cieszyć bo są objawy, brzusio nie boli, plamień brak więc powinno być dobrze, a drugiej str boję się, a jak nie będzie zarodka, albo serduszka, chciałabym żeby już był 16... :p

dziś mam dzień zajęciowy więc trochę luzu :) od jutr w wir pracy wpadam to może jakoś minie :D

miłego dnia :)

hej
witam nowe mamusie
Ewa ja biore tylko kwas foliowy
Blekinge z tego co piszesz to i tak wydaje mi się że lepsza jest opieka w Szwecji niz w Uk lub Irlandi

mnie znowu mndli od rana,
najmłodszego odwiozłam do przedszkola , starszak jest ze mną, jeszcze troche kaszle,
bajli ogląda

No i niestety euthyrox na niedoczynność tarczycy :/ w środę mam wizytę u endokrynologa a parę dni później biopsje tarczycy...nie zbyt zachęcająco to brzmi choć podobno nie boli (mimo, że bez znieczulenia się to robi).
Hej, ja miałam usg tarczycy i jeden płat mi zanika, też biorę euthyrox :) Da się z tym żyć :)

Dzień dobry :)

Moja Córcia odsypiała dziś wszytkie emocje ostatnich dni! spała od 20. do 9.30 :D więc i ja jestem wypoczęta.

Dreamgirl, ja o niedoczynności się dowiedziałam w lipcu. Poporodowe zapalenie tarczycy. Więc już się z tym zdążyłam oswoić ;) co nie zmienia faktu, że nie czekam na tę biopsję z radością :p hehe ;)

Witam... powoli mogę się do Was dopisać... w piątek zobaczyłam dwie kreski na teście. .. Robiłam go od czapy po 16tej a krechy, że hoho. .. :) dziś zrobiłam morfologie u betę. Jutro wyniki.

reklama
Do góry