reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam i ja:)

u mnie pogoda też dużo lepsza, upałów nie ma ale przynajmniej od czasu do czasu słońce zaświeci, od razu poprawia się humor
ja dziś od rana przeglądam worki z ubrankami i zrobiłam segregacje na chłopięce i dziewczęce, tak jak pisałam wcześniej tych chłopięcych nie wyszło za dużo, bo półtorej reklamówki i to w różnych rozmiarach, tak mniej więcej do roku, także tych malutkich nie za dużo, poza tym sporo odwaliłam takich porozciąganych lub przetartych, czekam jeszcze na ubranka od drugiej siostry, ale z tym to sobie jeszcze poczekam bo jej maluch ma 3,5 miesiąca więc mało co odłożyła
po niedzieli chyba przejdę się na zakupy bo już nie wytrzymuję i chcę coś pięknego kupić mojemu Synkowi

co do snów to mnie też męczą dziwne sny ale już jakby trochę mniej, chociaż dziś w śnie śniło mi się że strasznie chce mi się siusiu i jak się obudziłam to aż musiałam sprawdzić czy przypadkiem w pościel nie narobiłam:szok:, na szczęście nie:-D

Mnie się dziś śniło że rodziłam i urodziłam śliczną i zdrową córeczke:) Myślicie że to sen proroczy i będzie dziewczynka??

mi jakiś czas temu śnił się poród i urodziłam w śnie cudnego synka, u mnie się sprawdziło, więc szansa jest

reklama
sonkaa a te owoce do ciasta to mrożone? chyba też coś zrobie bo mnie na słodkie bierze:)
mina trzymam kciuki,oby wyniki były jak najlepsze!

debi - mrożone jak najbardziej, ale ze swoich krzaczków i drzewek :-), małż własnie spróbował i powiedział, że cudne, jeszcze jak było gorące, to posypałam czekoladą

a ja dzisiaj miałłam taka miłą niespodziankę, małż na chwilę przyjechał z pracy tak po 10.00 i dał mi zupełnie bez okazji ogromny bukiet śwlicznych kolorowych kwiatów cos jak małe iryski - no i rozczulił mnie ogromnie, bo kocham kwiaty,najlepiej jak najwięcej, a jeszcze lepiej bez okazji :-)

a ja dzisiaj miałłam taka miłą niespodziankę, małż na chwilę przyjechał z pracy tak po 10.00 i dał mi zupełnie bez okazji ogromny bukiet śwlicznych kolorowych kwiatów cos jak małe iryski - no i rozczulił mnie ogromnie, bo kocham kwiaty,najlepiej jak najwięcej, a jeszcze lepiej bez okazji :-)
Wspaniały mąż!!:-) Dobrze, że nei jedyny taki, bo bym zazdrościła ;-)

sonkaa pozazdrościć męża:happy:
Ja dziś miałam warzywa siać, ale teściowa od rana mi ciśnienie podniosła i dla swojego świętego spokoju poszłam do naszego domku gruntować ściany. Tak się zajęłam robotą, że zapomniałam, że trzeba Natalkę z przedszkola odebrać:szok: całe szczęście mąż przyszedł mi przypomnieć.
Teraz kawkuję i wcinamy z małą kanapki z sałatą:-) pychotka:-D:-D:-D

u dentysty zgodnie z moimi przewidywaniami było niemiło. znieczulenie jest takie okropne, a bez niego jeszcze gorzej.
zdarzyła się tylko jedna fajna rzecz. kiedy siedziałam na fotelu z tym okropnym wiertłem w ustach Maluch dostał czkawki :-D pierwszy raz. ciężko było się śmiać z rozdziawioną buzią.

w nagrodę, że byłam taka dzielna dostałam od mamy arbuza, którego zaraz zacznę wcinać.

Anć ha ha maluszek widac tez nie specjalnie lubi dentystę:-)

Boże dziewczyny co za dzień cały czas mi się buzia nie zamyka ,pochłaniam wszystko co mam na drodze!!! Jem i jem i jem.....

Jak tam dzien mija? My wlasnie jemy nasz obiadek: makaron ravioli z serem Ricotta i grzybami polany pysznym sosem pieczarkowym, mniiiaaaam :)

a na deser czekaja truskawki!

Ojj zaczelo sie ucztowanie :) wszystko mi teraz smakuje hehe

a ja na obiadek zjadłam pyzy ziemniaczane polanę smażona cebulką, a na deser lody
i tak właśnie siedzę i myślę na co jeszcze mam ochotę, ale za bardzo nie mam nic smakowitego w domu
nikamo - ja we środę miałam taki dzień że ciągle bym coś jadła i jadła, aż pomysły mi się kończyły co by tu jeszcze zrobić

reklama
Anć, ja tak samo byłam dzisiaj u dentysty, ale na czyszczeniu. I tak mnie teraz boli od tego cała buzia. Głodna jestem, a nawet nic nie mogę zjeść przez ten ból :-( Ogólnie w ciąży strasznie wrażliwe dziąsła mi się zrobiły ehh, ale dentystka mówiła, że to normalne. A takiego smaku mi narobiłyście, że zjadłabym w tej chwili cokolwiek ;-) hehe

Do góry