Zgadzam się z Tobą azorek, co do niekomentowania zdjęć w danym wątku...zawsze można podziękować za post i będzie to aprobata dla urody maluszka (potraktujmy to jako: lubię to!) albo wyrazić swoją opinię na wątku ogólnym. W ten sposób zdjęcia będą jedne po drugich i powstanie swoisty album A i tak wiadomo, że wszystkie nasze dzieciaki będą przeurocze i najsłodsze na świecie! :-)
reklama
ulala
Fanka BB :)
ach ta galeria wskoczyłam tam pierwsze żeby zobaczyc pierwszych kawalerów a tam jeszcze pusto
Oluska - gratulacje doczekałam się fotki pierwszego dzieciątka duży śliczny chłopczyk fajnie że tak bez problemu wszystko poszło bo jeszcze troszkę przed czasem ale silny zdrowy chłopaczek zazdroszczę wam że jesteście już razem w domku
Oluska - gratulacje doczekałam się fotki pierwszego dzieciątka duży śliczny chłopczyk fajnie że tak bez problemu wszystko poszło bo jeszcze troszkę przed czasem ale silny zdrowy chłopaczek zazdroszczę wam że jesteście już razem w domku
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Witam
Chciałam się tylko przywitać i postaram sie nadrobić te moje dni nieobecności Ja nadal w dwupaku już w domku z przepisanym fenoterolem i mam jeszcze troszeczkę wytrwać
Chciałam się tylko przywitać i postaram sie nadrobić te moje dni nieobecności Ja nadal w dwupaku już w domku z przepisanym fenoterolem i mam jeszcze troszeczkę wytrwać
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
witam się pochmurno
pogoda paskudna, zimno i wieje potwornie
zaliczyliśmy już wizytę u alergologa z rana
przed chwila uprasowałam parę rzeczy co się wczoraj uprałam i wyschło na słońcu
widzę ze nie tylko ja miałam dziś głupie sny
my się cala noc śniło ze samolotem latałam, w końcu lądowaliśmy na plaży awaryjnie, tak powoli sobie lecieliśmy, otwarte mieliśmy okna i na piasku ssie zatrzymaliśmy
Azorek zdrówka, a jeszcze watek z danymi by się przydał, tzn. daty urodzenia, waga, itp
Lori niezła dieta w szpitalu, u nas wszystko gotowane
Oluska śliczny ten Twój synuś
Mamba no wreszcie, witaj, ściskam kciuki żebyś dala rade
a u nas tak zimno ze rozpaliłam w kominku, ktoś chce sie rozgrzać??
pogoda paskudna, zimno i wieje potwornie
zaliczyliśmy już wizytę u alergologa z rana
widzę ze nie tylko ja miałam dziś głupie sny
my się cala noc śniło ze samolotem latałam, w końcu lądowaliśmy na plaży awaryjnie, tak powoli sobie lecieliśmy, otwarte mieliśmy okna i na piasku ssie zatrzymaliśmy
Azorek zdrówka, a jeszcze watek z danymi by się przydał, tzn. daty urodzenia, waga, itp
Lori niezła dieta w szpitalu, u nas wszystko gotowane
Oluska śliczny ten Twój synuś
Mamba no wreszcie, witaj, ściskam kciuki żebyś dala rade
Załączniki
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Oluśka Leon jest przepiękny :-)
Mamba trzymam za Was kciuki &&&&&&&.
Mamba trzymam za Was kciuki &&&&&&&.
jutrzenko, super masz ciepełko :-)
ja zaraz pędze odpocząć, murzynek od esi siedzi w piekarniku i zapowiada się miło ;-)
umówiłam się na środę do fryzjera
spakowałam torbę dla Michasia
wyparzyłam smoczek i nakładki na brodawki
teraz pędzę wypoczywać
ja zaraz pędze odpocząć, murzynek od esi siedzi w piekarniku i zapowiada się miło ;-)
umówiłam się na środę do fryzjera
spakowałam torbę dla Michasia
wyparzyłam smoczek i nakładki na brodawki
teraz pędzę wypoczywać
azorek84
mama Amelii 2009
tym miala zajac sie Polcia wiec nie bede jej pracy odbierac jak sie pojawi i bedzie miec chwilke to na pewno cos ladnego zmontuje:-)Azorek jeszcze watek z danymi by się przydał, tzn. daty urodzenia, waga, itp
nie troszkę tylko do terminu.. nie ma wyścigówJa nadal w dwupaku już w domku z przepisanym fenoterolem i mam jeszcze troszeczkę wytrwać
dawaj to słońce!! bo u mnie zimnica.. a kominek pomaga samo patrzenie to już cieplusio :-)
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Mina ale ja chce już mojego bąbla