reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witajcie brzuszki

właśnie śnił mi się gigantyczny pająk, co ma dobrze wpłynąć na moje finanse

byłoby super, jakby coś mi na spanie wpłynęło
może duży młotek?

Witam i ja.
Pospałam chwilę dłużej, ale czuje się tak jak gdyby ktoś mi wyciągnął kręgosłup i włożył go na miejsce do góry nogami :|
Nie wiem co mam zrobić żeby przestało boleć...

Poza tym pięknie pada za oknem.
Miłego dnia!

reklama
Sonkaa a mi się śniło pełno pająków, wstrętnych włochatych, opanowały moje mieszkanie. Potem we śnie jadłam pizze, była pyszna.

ja sypiam dobrze i tego wam życzę

Widzę, że leniwie tutaj od rana. To dobrze, że większość śpi. Ja ostatnio mam różnie - raz nie zmrużę oka przez całą noc, a raz śpię jak dziecko.
Dzisiaj przyjeżdża do mnie mama, więc zaraz się zabieram za pieczenie ciasta. Napadło mnie na murzynka. Zapraszam!

witam i ja zerwalam sie o 3 oczy sie otworzyly i juz sie zamknac nie chcialy....pokulalalm sie z boku na bok poszlam po herbate zasnelam po 5 znowu:confused2:amelka juz przed 7 byla na nogach:no: ojjj bedzie koniec drzemek od srody bo tak dluzej byc nie moze....na noc spac nie chce walczymy z nia dlugo czasem nawet do 23 spiewa w lozku zamiast spac i bladym switem sie zrywa przed kurami wiec chyba drzemki sie zniweluja szybko:sorry::confused2:

wiec jestem niedospana z kawusia w reku i.....katarem i zawalonym gardlem:wściekła/y:polece dzis do apteki popytac co tu moge brac zeby mnie szybko na nogi postawilo a nie zaszkodzilo bo ja na porodowce nie bede kaszlec i smarkac:wściekła/y:

sonkaa jak mnie sie snia pajaki to sie budze z krzykiem:szok: zawsze tak sie konczy mam arachnofobie:zawstydzona/y:nie wmowiona tylko nabyta tu w uk:no: mezasty kazdego pajak na klatce musi ubic bo ja sie boje ze mi do domu wejdzie heheheh wiec lata z klapkiem albo z kartka i wywala te wstreciuchy;-):sorry:

znikam sie jakos ogarnac czy cos ze soba zrobic zeby sie obudzic do konca.
milego dnia

Ja nie śpie od 7. ALe całą noc się tłukłam, te pachwiny nie dają mi spokoju. W dodatku boli mni krocze i jak mała mnie tam uderzy to aż oddech muszę złapać. SPałam z poduszką pod tyłkiem żeby się trochę przesunęła w górę i jest jakby lepeij. Cały dzień leżę na kanapie a mały w przedszkolu.

Co do diety matki karmiacej to tutaj w irl na pierwszy obiad przyniesli mi pizze, na drugi schaboszczaka i frytki i taka była dieta dla matki więc jak po tych pierwszych posiłkach małemu nic nie było to nie wydziwiałam za bardzo.Jakis tak szczególnie wzdymajacych potraw to nie jadlam, cytrusy wprowadzałam powoli i patrzyłam czy synkowi nic nie jest.Tak wiec po m-cu raczej wszystko jadłam.Akurat na swieta BN się wyrobilam i nie odmawiałm sobie serniczka, makowca czy innych potraw:-)
Lori to "dieta" karmiącej rzeczywiscie bogata :-) oj to jak Ty sie tak wyrobiłaś to moze i ja do świąt sie wyrobie i bede mogła zjeść barszyk z uszkami albo karpia - najsmaczniejsze na wigilii potrawy, mniam!

Witajcie brzuszki
właśnie śnił mi się gigantyczny pająk, co ma dobrze wpłynąć na moje finanse
no kochana, poprawa finansów juz tuz tuz, stąd te pająki ;-) moze toto lotka puścisz?

może duży młotek?

Witam i ja.
Pospałam chwilę dłużej, ale czuje się tak jak gdyby ktoś mi wyciągnął kręgosłup i włożył go na miejsce do góry nogami :|
Nie wiem co mam zrobić żeby przestało boleć...

Poza tym pięknie pada za oknem.
Miłego dnia!

Paula masz piłkę tę dużą do ćwiczeń? moze na niej sie porozciągaj, a jak nie to spróbuj wyszukać jakieś ćwiczenia na necie i troszkę poćwiczyc, kręgosłup moze odpuści.. albo po prostu poleż w wannie, mi zawsze pomaga!

Lecę rozwieszać kolejne pranie dzidziowych rzeczy - w KRK moja ulubiona pogoda, rześko, mroźno wręcz ale słoneczko pięknie świeci. Wypiję kawkę na balkonie w słońcu i zmykam z kompa bo dzis wiele rzeczy w planie :-D

Paula - duży młotek to na sen wiekuisty :-)

esi - wrzuć na kulinarny przepis na swojego murzynka, miałam nic nie piec, ale...wiecie jak to jest, jak się o murzynku usłyszy :-)

ja dzis tez nie moge spac caly czas mnie brzuch boli nie wiem czy to z nerwow czy jak. wczoraj mnaie tak bolal jak na okres tak delikatnie, czuje ze ta ciaze bym nie przenosila, zwlaszcz jak na ten brzuch patrze to on tak nisko strasznie i maly sie teraz bardzie wypina niz kopie. we wt mam wizyte to bede ustalac juz dokladnie termin cc i szczegoły zwiazane z porodem.

Mały dzis poszedl znowu do przedszolca, nie moge pojac mowi ze chce isc ze nie bedzie plakal. A jak podjerzdzam pod przedszkole to on nie idzie, on chce na polu zostac na placu zabaw nawet sam nie ale tylko na polu. Dzis Pani noramlanie go wziela a ja wyszlam stanelam pod oknem to nawet nie bylo go slychac, wiec moze go uspokoila. Zobacze jak po niego przyjde.

ja również pomyślałam o wielkim gumowym młotku :-p

a ja dla odmiany dzisiaj się wyspałam bo całe łóżko było moje. Małż coś długo robił na kompie i zasnął w salonie.
A poprzedniego ranka skarżył się że się kręcę w nocy cały czas i stękam przy tym. No cóż.Tak bywa :tak:

Oluska jak tam Leonek? przychodzi do was położna bo opisywały dziewczyny że co miasto to inaczej.
I nie zostawiaj nas!

Tak samo czekamy na krak i Dominisia.

miłego dzionka.

reklama
Do góry