reklama
Pola 30
Fan(ka)
No i wczoraj pisały i dzwoniły osoby, które się dość długo nie odzywały i pytały o moje "samozepsucie" Miluchno:-)
Megusek-dziękuję Złotko, za zainteresowanie:-) Postaram się w terminie i na pewno się o tym dowiesz
Megusek-dziękuję Złotko, za zainteresowanie:-) Postaram się w terminie i na pewno się o tym dowiesz
Pola 30
Fan(ka)
Góralka, to pomóż dziecku. Nie trzymaj nóg przy sobie jak dziewica (bo i tak już wiemy, że nią nie jesteś hihihi),, że tak się wyrażę, rozkracz się trochę, jak światło Młode zobaczy, to samo polezie.....;-)
góralka
Fanka BB :)
KRA, KRA, KRA - nie pomaga hiihih. A wiesz, że mój znajomy chodził z dziewczyną, która upierała się, że jest dziewicą mimo ciąży. Ciekawe czy takie przypadki po porodzie wciąż są dziewicami, bo niby błony brak, ale przecie faceta nie zaznały ........
Pola 30
Fan(ka)
A tutaj znalazłam tabelkę o płaczu. Może się przyda...
Niemowlak - P
Niemowlak - P
A te sobie pojechaly o dziewictwie tego sie nie spodziewalam ....hihihihihi
Macie Laski poczucie humoru.......
:-)
A z tym swiatlem to cos Pola ty chyab wczesniej kombinowals i co pomaga? juz nie jestem wstreciuchem...sprobuje:-) :-) ;-)
Macie Laski poczucie humoru.......
:-)
A z tym swiatlem to cos Pola ty chyab wczesniej kombinowals i co pomaga? juz nie jestem wstreciuchem...sprobuje:-) :-) ;-)
reklama
M
maja33
Gość
goralka- jestem jeszcze chociaz wolalabym byc w szpitalu i witac juz malenka
dobre z tymi dziewicami i swiatelkiem dla dzidzi moze i ja sie r......
dobre z tymi dziewicami i swiatelkiem dla dzidzi moze i ja sie r......