reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Wątpię, żeby w głębokim PRL-u ktoś sie kierował zabobonami. Wtedy się brało co akurat rzucili do sklepu, rozsądek zwyciężał. Aż dziw, że te brednie przetrwały do naszych czasów. Chociaż jak się tak słucha teori niektórych naszych polityków to nie ma sie co dziwić, że lud ciemny.

reklama
Goralka cudne i jakie delikatne podsumowanie calej tej sprawy
ale Patija nie przejmuj sie kazdy z nas zyjew winnym swiecie Goralka wybrala siennik zamiast lozeczka ja napewno bede sie starac zdaleka trzymac chemikali od mojego dziecka a Monika z usa nie wyobraza sobie pordu bez znieczulenia wiec mamy prawo do wlasnych glupotek w ramach oczywiscie zdrowego rozsadku (i tu sie zaczyna sprawa z pluciem i innymi stasznymi rzeczami) wierzysz ze to pomoze twojemu dziecku zrob to ty jestes mama jak nie to wypad z baru maja sie od Ciebie i dzidzi odstawic koniec wywodu...hihihihi podobalo wam sie??;-)

Masz racje Lucyann, każda z nas ma prawo wychowywywac swoje dzieci tak jak uważamy za stosowne. Tylko musimy zachowywać ten zdrowy rozsądek:-)
Każda z nas będzie napewno dobrą matką, choć innym może wydawać sie dziwne to jak postępujemy:-)

Wczoraj czytalam rozne artykuly na stronie ktora Pola nam podzucila fajnie tam opisali o karmieniu piersia,....... nawet ciekawe artykuly..!!!

Ale pamietacie ze Pola podsylala ostanio taka stronke do jakiegos magazynu ja szukalam po postach i tak wogule i nie moge znalezc a mi historia w necie kasuje sie co 24h wiec dupa tez nie mam przykro mi moze Pola sie zlituje i jeszcze raz podesle?? wybaczcie tam bylo cos (to ja ; albo mamo tato chyab ta czesc claudi o dzieciach?)

reklama
Do góry