reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

A ja tam ubieram sie jak przed ciaza tylko w wiekszy rozmiar...a ze lato w colorado gorace...az za gorace to zakladam na siebie jak najmniej sie da :D
Uwielbiam zwykle koszuleczki na ramiaczkach takie meskie , bielizniane...tyle ze z babskim akcentem a do tego jakies porcieta przewiewne albo jakas dluga spodnica taka z tetry czy jak to sie nazywa. moje ramionka wprawdzie nie nadaja sie do pokazywania bo je wypryszczylo ale opale i znikna.... a wam zazdroszcze teranovy i lumpeksow.... pamietam ze tam zawsze odkrywalam skarby.
A truskawy tu plastikowe wiec jem winogrona.... oczywiscie bezpestkowe takie genetycznie "ulepszone"...zgroza!

reklama
we wrocku truskawki 7 zl wiec jeszcze troche drogo ;D
ja przystawialam sie do zafarbowania wlosow ale chyba jednak poczekam az bedzie po ;)
raczej nie planuje zadnych radykalnych zmian ;D

co do ubioru to ubieram sie szerzej :laugh: ale odziwo w jasne kolory za ktorymi raczej nie przepadam ;)
no i oczywiscie obcisle na brzuszku ;D

niedlugo przystawiam sie do wyprawy do lupeksu bo mi zaczyna bluzek brakowac ;)

witam drogie listopadówki,żadko tu zagladam ale o was pamiętam,czasmi tylko zajrze poczytam i nic nie piszę,bo albo czasu albo weny brak.

wiesz megusek,moze nie kazdy ma tyle czasu,żeby codziennie zaglądać i pisać... ;) ;)
ja mam 6-o letnia córcię którą trzba tez dopilnować i przy lekcjach usiąść i jeść dać do szkoły i ze szkoły odebrac i jeszcze codziennie oprócz wekeendów do pracy to czasmi siedzenie przy kompie to ostatnia rzecz jaka robię jak np.dziś,zaraz ucikam bo spać sie chce.
pozdrawiam wszystkich i trzymajcie sie cieplutko,u nas upały okropniaste 8) 8)
a truskawki po 2,50euro,ale niezbyt dobrze,nie ma to jak polskie truskawki prosto z pola :p
to pa pa

Weronisia a gdzie Ty wlasciwie jestes? BO chyba przeoczylam....
2.5 euro...boska cena! u mnie chyba 1.50$ ale takie ze trzeba nos przykladac bardzo blisko aby zapachu sie dopatrzec :S
czasem zima w polskich marketach tez sprzedaja takie plastiki z holandii.
A co do forum to bez obaw Weronisia kazdy zaglada kiedy ma wene i ochote a dzieciolek priorytet ....ale bym chciala aby moje nienarodzone mialo juz 6 lat hehehe :p

Weronisia ja rozumiem ze masz dziecko dom i prace i malo czasu. Dobrze ze czasem cos napiszesz bo wiemy ze zyjesz i wszystko u Ciebie dobrze :) tak sobie mysle o tych Listopadowkach ktore sie zapisaly a potem wiecej sie nie pojawily (a jest ich duzo) to nawet nie wiadomo co u nich? Jak im ciaza przebiega, jak sie czuja? Moze trzeba zrobic liste aktywnych i nieaktywnych Listopadowek ;)

Ja to to forum rzeglądam między przerwami w pracy, jak oczywiście czas na to pozwoli. Bo jak wracam do domu to już nie ma czasu, bo gotowanie, sprzątanie, Wiktorek, a jak kłade go spać to często sama z nim zasypiam :
`

Kurcze ............ nie dokończyłam myśli bo w takim transie czytam ten wątek że wylałam sobie herbatę ma papiery, ::) ::) ::) bo akurat jem śniadanie.
Sierota.
Więc kończę ".....a jak kłade go spać to często sama z nim zasypiam i już nie zasiadam do komp, więc nikomu się nie dziwię, ale fajnie jest z kimś pogadać.

Oki kończe susycz papiery, na szczęście mamy suszarkę i te ważniejsze odsunęłam na bok to się uratowały.
A potem jeszcze przeglądne pozostałe wątki.

Papa

ja dzisiaj jakos czuje sie srednio na jeza ze sie tak wyraze jakbym wogolenie nie spala :-[
ledwo jakos zrobilam porzadek w domciu i gotuje zupke bo nic innego mi sie nie chce ;) moze przez to ze moj mily wczoraj o malo nie ochrypl ogladajac mecz ;D

mecz cholerka.... ja jeszcze nie widzialam ale znajomi i rodzina wyslali mi wiesci ze porazka na maxa... i to z Ekwadorem :S

reklama
hej hej zaczynamy 17-y tydzień ;D czujemy sie dobrze i właściwie nic ciekawego u nas nie słychać.14-go wizyta w szpitalu,i mam nadzieję,ze zrobia juz wszystkie badania i usg,bo 7-go była nie udana z racji tego,że lekarz do którego byliśmy skierowni nie pracuje już w szpitalu i ktoś zapomniał nam wysłać listu zawiadamijacego z datą 16.05:mad:, no po prostu cyrk,nie dość ze na wizyte czekałam prawie miesiąc to jeszcze taka niespodzianka...
dobrze,ze po prawie 3,5 godz.przyjęła nas położna zebrała wywiad i skierowała na pobranie krwi,takze już w srodę bedą wyniki-mam nadzieję ::)no i zobaczymy jak to będzie wyglądało...

monika,mieszkamy w Irlandii 8)i ceny są naprawde niskie,oczywiscie są rzeczy droższe i tańsze,ale ogolnie nie możemy narzekać,a jeśli chodzi o owoce,warzywa czy inne jedzonko to naprawde nie jest zle,fakt niektóre owoce to plastik,ale wybór jest wszelaki i jest dużo smakołyków :p

pozdrawiam wszystkie brzuchatki pa pa

Do góry