reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

hej hej
nareszcie po wizycie-porządnej ;) zrobili mi usg-miło tak pooglądać kruszynke ::)i krew i bad. moczu,przepisali zelazo i bardzo miło było,nastepna wizyta uwaga-30.08 także na 2 miechy mam z głowy lekarzy ;) i lekarz zmienił termin rozwiazania tzn.przypuszczalny,bo tego nigdy nikt nie jest pewien a mianowicie na 11.11,akurat są M imieniny to byłby fajny prezent ;D
poza tym po staremu,czujemy sie dobrze i nic u nas nowego nie słychać.Dzis kupiłam sobie super spudnicę i mysle,ze posłuzy mi do końca ciąży,bo jest z lajkrą z dzinsu :D
póżniej oddam ja moze tesciowej :laugh:bo mam nadzieję zrzucić te kilogramy :laugh:
pozdrawaim pa pa ;D

reklama
Myslalam, ze wczoraj urodze na tym meczu z Niemcami. Nie zebym jakas fanka byla, ale wyjatkowo sie emocjonowalam a po wszystkim wylapalam dola... a moglo byc tak pieknie... Moj dzidzior tak kopal jakby sam latal po tym boisku, to chyba wynik mojej ekscytacji. dobrze ze meza w domu nie bylo, bo chyba by oberwal ( jest niemcem polkrwi)

a moj maz powiedzial po tym jak zwyzywalam Janasa ze wiecej nie bede ogladac meczow ;) a dzidzi wtedy tak kopalo ze hej :) tylko ze ja sie tak denerwowalam na meczu naszych a teraz to juz moge ogladac...jestem za Brazylia :)

piekna pogoda ale jaki skwar :p dzisiaj u mnie 31 stopni mieszkam pod strychem wiec u mnie w domu nie da sie wytrzymac a na dworze jeszcze gorzej chyba trzeba bedzie kupic jakis wiatraczek bo w nocy spac sie nie da :p
dzidzie coraz wyrazniej czuje choc wydaje mi sie ze jest dosc leniwa moze przez ten skwar ;)
ostatnio mialam ciekawa przygode a mianowicie zaczela mi leciec krwe z nosa wiec teraz staram sie nie przesadzac z robota i raczej unikam wychodzenia z domciu w najwiekszy skwar i pomoglo
moze dzis popada i zmieni sie troche powietrze ;)
a co u was kobitki

Oj Ewuni moglo by byc tak ze rano cieplo a popoludniu popadac z godzinke?? co ty na to kto dolacza sie do petycji?? ja wczoraj bylam caly dzien na dzialce i chcial nie chial troche lazilam po sloncu tak mnie to rozlozylo w pewnym momencie ze polozylam sie w domu i poplakalam sie ze zmeczenia i oslabienia a fe nigdy taki slabelusz nie bylam a teraz dostaje chyba za wsztkie lata a chlopaki biegali i dobrze sie bawili ale zemsta ze nie mge sie opalac byla sroga wysmarowalam wsztkie piepszyki mojgo partnera kremem z filtrem35 a rszt przyspiszaczm wyglada jak bidronka w negatywie dobre tyle ;D ;D ;D ;D ;D

pada nawet burza byla a duchota straszna dzisiaj spalam w nocy jednym okiem bo nie szlo wytrzymac tragedia :-[
nic mi sie nie chce nawet lezec bo za goraco najlepiej chyba wejsc do wanny i nioe wychodzic ;D

a co tam u was dziewuszki ???
jak radzicie sobie

hej dziewuszki:) u nas po 3-ch tygodniach spadł deszcz i sie znacznie ochłodziło.ale w Irlandii nie odczuwa się tak upałów jak w Polsce,bo czesto jest orzeżwiajacy wiatr,taki z bryzą morkiego podmuchu,takze nawet jeśli jest 27 stop.to tego tak nie czuc,ale fajnie że troszkę pada,bo ziemia nam w ogródku wyschła na pieprz,aż popękała...tylko mam nadzieję,że nie bedzie lało przez kolejne 2 tyg:)
pozdrawiam ;D

A ja znowu w Hamburgu, wczoraj bylo 15 stopni i padalo, dzis slonce i 21. Tu jest caly rok taka beznadziejna pogoda. Wieksza czesc roku pada.

Upał upałem ale dzis w nocy były takie ulewy, że ze spaniem miałam problemy. Podobno w łódzkiem opady były bardzo obfite. Jak tam dziewczyny z łodzkiego sytuacja po dzisiejszej nocy wygląda naprawdę ? wszystko oki ?

reklama
Do góry