reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

monika ja raczej teraz nie budzę sie nocy (choć w pierwszej ciąży też tak miałam), ale jak rano się budzę to czuję zę ledwo co utrzymuję pręcherz i w sekundzie muszę odwiedzić wc. :laugh:

Tak zaglądałam i u nas straszne pustki w porównaniu do innych miesięcy, grudzień nas przegonił w ilości postów.  ::)
Gdzie się podziały te mamy listopadowe ?? Przecież już tochę nas się tu zgłosiło!!

reklama
eh pije czy nie pije wieczorkiem i tak siusiam...ale ze to na razie jedyny negatyw wiec nie bede marudzic. jeszcze bede wspominac te mile dni kiedy to tylko pecherz doskwieral :p

monika mi tez przeszlo wstawanie w nocy na siku chyba ze strasznie sie opije ;) gorzej bedzie juz w zaawansowanej ciazy wtedy nawet mala ilosc picia sprawi ze bedziemy latac co 5 min do kibelka ;)

dorotak wlasnie tez to zaowazylam ::) gdzie te wszystkie przyszle mamuski ???

listopadowki maja odwyk internetowy :)
co 5 minut na kibelu? no nieeee ale niezla szkola przed urodzeniem hihih potem tez bedzie trzeba czesto - moze nie do kibelka ale do dzieciaczka :D

tak jest ale wstawanie do dzidzi jest super ;) czego nie mozna powiedziec o sikaniu co chwile ;) pozdrawiam cos dlugo nie zagladalas jak zdrowko monika ???

na zdrówko nie mogę marudzić.... na nadmiar pracy tak. jak ja bym chciana na jakieś L4 czy cos.... ale niestety w Stanach nieco inne zasady gry wiec nie ma wyjścia trzeba cos robić. robić codziennie zaglądam i podczytuje , tyle ze nie zawsze pisze.... a im Iz nie pisze tym bardziej sie odzwyczajam :)
Śmiesznie sie czuje... zawsze katastroficzne balam sie przytyc a teraz.... jem cokolwiek mi sie wyśni bez żadnych wyrzutów sumienia itp. Nie za bardzo lubię mój odstający brzucho i duże cycuchy ale wiem ze to dla dzidzi :)
Oby tak dalej. I oby wszystkie ci ezarowki tak lekko to znosili jak ja !

Hej kobietki z brzuszkami!

Po ile u Was truskawki? W Krakowie po 8 za kg. Jeszcze drogie, ale przeciez dopiero sie zaczna. Wlasnie sobie wcinamy z dzidzi :)

Co do naszego formu to naprawde malo aktywna jest wieksza czesc listopadowek. Ja zagladam codzien i staram sie nawet jakas glupote napisac.

Tak mnie ciekawi czy zmienilyscie cos w wygladzie? (same a nie natura Wam zaokraglila to i tamto :)Np. czy obcielyscie wlosy? zmienilyscie kolor? albo zaczelyscie ubierac sie bardziej kobieco? w pastelowe bluzki i sukienki?
Ja np dzis bylam u fryzjera, nie byla to radyklana zmiana ale zauwazalna (sie okaze jak maz wroci z pracy ;) Poza tym nosze tylko jasne bluzki (czarne poszly na wyyysoka polke!) np. rozowe i blekitne :)
W koncu nie codzien jest sie w ciazy :) I trzeba pokazac swiatu ze sie ogomniascie! cieszymy!!!

pozdrawiam :)

Radykalnej zmiany fryzury nie szykuję, ale musze podciąć końcuwki na dniach. Cerę mam fatalną (może będzie dziewczynka, bo podobno odbiera urodę, hihi...). Zmiany w sposobie ubierania się nie zauważyłam.

Co do truskawek, u nas są i po 7zł, ale ja w pobliskim warzywniaku kupiłam po 10zł (bo nie mam kiedy się wybrać na targ)

Megusek u nas naszczescie truskawki ok 6,5 -7zl nawet rano dostalam bo marudzilam ......wiesz powiem szczerze ze nas malo na tym forum listopadowek ale to moze i lepiej dla swiata mniej skorpionow przyjdzie na swiat......hihihi
a dobrze czujesz sie z nowymi wloskami??ja milam miesiac temu wizyte na zmiany ale ustalilam z fryzjerka (fajna babeczka)ze zmiany potrzebowac bedze po a teraz i tak sie kocham i jestem kochana....chyba ma racjie
Uwielbiam rozowy blekitny i zielony ale ja wchodze do sklepu z odzieza ciazowa to wychodze tam wszystko jest takie bure i nieladne i jeszce co drogie jak choleraaz sie boje jak bede musiala cos kupic ale teraz weszla fajna moda na koszulki puszczone od stanu super cos dla nas jak jestes z krakowa to znasztwoja rodzima firme tatum ma super sukienki i poiem ze chyba wygladaja troche jak ciazowe... dal nas jak znalazl w lipcu sierpniu papa

reklama
Tak Lucyann, te bluzeczki i sukienki z podwyzszonym stanem sa swietne. Marze o takiej bluzeczce  :)
Z wloskami czuje sie swietnie! Ale to nie takie wazne...takie pierdolki przeca ;)

Najwazniejsze jest nasze zdrowie i zdrowie dzidzi! Dbajcie o siebie mamy :) Zadnego chorowania i zero problemow zycze, a tym co cos dolega szybciutkiego powrotu do zdrowia...i na forum, bo moze urodzi sie wiecej strzelcow Lucyann niz skorpionow ;)

ps. czasem czesto pisze bo my tv mamy na komputerku i jak leci reklama to po sieci buszuje ;)

Do góry