reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

Relacja z wesele
Ślub blisko, ale na wesele jechaliśmy autobusem 1,5h i na porawiny tyż.Mężuś mię wytańcował, jak se kielicha strzelił to go noga juz nie bolała;-)Zabawa fajna, choć pene rzeczy nie dopracowane i na koniec pierwszego dnia o wódke się pokłócili :dry::dry:Ale potańcowałam, objadłam się, kuzynki zobaczyłam, na przyszły rok na sierpień mamy sobie planować kolejne wolne:tak::tak:I juz zapowiedziałam M,że pomimo iż to w Nowym Dworze to do Oli ja MUSZE isć:tak::tak:Dwa kileliszki czystej walnełam na początku i potem na winko się przerzuciłam w ilościach niewielkich:happy2:I wróciłam do domu trzeżwiutka jak świnia:-DLolo w dzień spoko, ale w nocy urządził nocke z wyciem i szukaniem mnie i dojarek trzy razy:-(A jak o 5 wróciliśmy to zie nawet nie obudził, dopiero o 7 z uśmiechem się na mnie rzucił:happy2:Za to na poprawinach pokazał na co go stać...;-);-);-)Na momant nie usiedział, ciągle biegał, przy małej fontannie próbował się rozbierać i kompać, no i oczywiście zawsze biegł tam gdzie nie wolno i niezadowolenie okazywał wielkim rykiem.Kuzynki stwierdziły,że co mu się dziwić, zmęczony drogą, multum ludzi, głosno.Upatrzył sobie narzeczonego jednej i się od niego zabrać nie dał:blink:No i nie chciał jeść.A potem 2 h ze mną tańczył..Mój kręgosłup:sorry2::sorry2:Ale było SUPER:tak::-D:-D:-D

reklama
Dzień doberek dziewczynki! Posłusznie melduję że powróciłam wczoraj z dwu tygodniowego wypoczynku u cioci na wsi. Było bardzo fajnie. Troszkę odpoczęłam. Mali nawdychali świeżego powietrza, pooglądali wiejskie życie i osobiście poznali krowy:-D Jak trochę się pozbieram to wrzucę foteczki:happy2:

Bodzinko - zazdroszczę, sama bym poszła na jakieś wesele... Odprężyłaś się, odpoczęłaś troszkę od rodzicielskich obowiązków i najważniejsze - dobrze się bawiłaś. Mam nadzieję, że jakieś foteczki już są do obejrzenia :tak:

Sikoreczko - 2 tyg urlopu - marzenie hehe Dla dzieciaków to była na pewno mega atrakcja - szczególnie krówki ;-)

A ja weekend spędziłam tu (firmowy wyjazd) a niedzielę z małolatą na basenie - pierwszy raz w życiu a bawiła się jakby nie wychodziła z wody od urodzenia :-D Żałuję, że tak późno się zdecydowałam na ten basen. http://www.warmiapark.pl/

bara nie rob sobie wyrzutow nikt nie ma nerwow ze stali do gory uszy :tak:a napady histerii u dzieci to przeciez standart

bodziu widze ze sie swietnie na weselisku wybawilas:tak:
sikoreczko urlopik udany ale dzieciaki musialy miec frajde:tak:
nineczko spa ale ekstra:tak:

a ja swoj weekend spedzilam na leczeniu sie bo dostalam w sobote goraczki:dry:i jade na antybiotyku anginka sie przyplatala:eek:

Polu - brak mi słów, żeby opisać co czułam czytając ten wiersz :no::-( Powinny go dostać do przeczytania wszystkie kobiety, które traktują aborcję jako sposób antykoncepcji :wściekła/y: Jestem jej przeciwna - z najgorszej sytuacji można znaleźć lepsze wyjście. Tyle ludzi oddałoby wszystko, żeby móc przytulić taką kruszynkę :-(

Ja ten wiersz znam.....A moje zdanie jest takie,że aborcja to MORDERSTWO i nie zmienie go.A do tego w wielu krajach moredrstwo w świetle prawa..:-:)-:)-:)-:)-(

Polu ja nie dawno znalazłam ten wiersz w internecie, bo chodziła za mną taka makabryczna piosenka o nienarodzonym dziecku i przy okazji trafiłam na ten wiersz. Mi się chciało płakać i jestem wstrząśnięta.

reklama
nie moge cos tego wiersza otworzyc:dry:ale jesli chodzi o moje zdanie na temat aborcji nie mnie oceniac postepowanie ludzi ktorzy tego dokonuja to sprawa wlasnego sumienia

Do góry