reklama
Ja żyję Bara! I trochę mi smutno, że tak pusto. Mam nadzieję, że jesteście jeszcze na urlopach albo oglądacie olimpiadę ;-) Czekam na nowe wieści o listopadowych dzieciakach, bo u mnie czas teraz leci szybko i październik zbliża się wielkimi krokami
U nas ucierpiało tylko drzewko na podwórku..Choc za oknem dzieły sie straszne rzeczyJa jestem, jestemTylko jak się tu nic nie dzieje to mi się nie chce klikac sama ze sobą.
Kasia no pażdziernik zaraz będzie...
A my z M zaczeliśmy starankaI mam nadzieje, że w przyszłe lato będzie nas czworo
Kasia no pażdziernik zaraz będzie...
A my z M zaczeliśmy starankaI mam nadzieje, że w przyszłe lato będzie nas czworo
Pola 30
Fan(ka)
A ja zaczęłam pracować i czasu brak....Wybaczcie, ale trudno mi trochę na początku to wszystko ogarnąć. Jak ma się "pracę w domu" to i po godzinach jeszcze się pracuje, a miało być krócej....heheh.
dorotak
Fanka BB :)
Kasiu zszokowałaś mnie tą wiadomością o małej Madzi :-( bo Olę podczas naszych wakacji, na plaży ukąsiła osa w duży palec u nogi i okropnie płakała wołając że "boli, piecze".. Już nie wiedziałam co zrobić aby ją uspokoić na dodatek była zmęczona. Na szczęście na opuchliźnie się zakończyło, a płakać przestała jak pan z baru polał palec sokiem do piwa Ale powiem że miałam stracha... a teraz czytając to co pisze Kasia, dziękuję Bogu że tak się to skończyło...
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja melduję że zyjęMiałam tylko zakręcony tydzień z tym weselem No ale już po wszystkim i mam nadzieję powrócic do was. Jak tylko załątwię rodzinne......