reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

łiiii!!!!!a ja 15.06 skończyłam 26!!!!ale staro się czuje!!!! jeszcze pracuję z młodym kolegą i on ma tak inne życie, inne problemy....jak tak z nim gadam to przypominaja mi się stare czasy.....ech...
ps. Cynamonka wszystkiego naj...!!!

reklama
Cynamonka i Anii, 100 lat życzę Wam!!! Spełnienia marzeń i dużo zdrowia i seksapilu, który przyćmi babki wokół Was:tak:
Ja myślę, że dla nas, kobiet 30-40 to najpiękniejszy i najseksowniejszy okres w życiu. Jesteśmy dojrzałe a jednocześnie piękne i wiemy czego chcemy od życia:-)
Szkoda tylko, że brzuchol mi po tej ciąży pozostał, bo się mnie pytają, czy znów nie jestem cieżarówka ;) Chyba muszę zajść, by poprawić sobie samopoczucie:-D

No to i ja złoże spóźnione życzonka dla Anii i Cynamonki! Jako trzydziestolatka uważam że kobieta jest jak dobre wino... :-)

To ja choć spóźnione, ale wg starszeństwa ;-) Bodzinko, Aniii, Cynamonka 100 lat w zdrowiu, szczęściu i pomyślności. Cynamonko, Megusku ja też w tym roku dołączam do ekskluzywnego ;-):laugh2: grona "trzydziestek". Dobrze mi z tą myślą, bo bilans życiowy jak na razie pozytywny. No i ten wybuch hormonów, seksapilu i energii życiowej :laugh2: - już nie mogę się doczekać.

reklama
Także dołączam sie do spóźnionych życzeń i życzę Wam wszystkim Kochane spełnienia Waszych najskrytszych marzeń i wszystkiego tego co najlepsze. Buziaczki:happy2::tak:
Szkoda tylko, że brzuchol mi po tej ciąży pozostał, bo się mnie pytają, czy znów nie jestem cieżarówka ;) Chyba muszę zajść, by poprawić sobie samopoczucie:-D
a juz myslałam ze tylko ja mam ten problem jeszcze, no ale ja nie bede zachodzic w ciaze tylko kombinuje jak sie pozbyc brzuszka ;)

Ostatnia edycja:
Do góry