reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

wiecie co...? 1,5 miesiąca czekałam na wizytę u swojej dentystki /byłam zapisana na jutro/ a tu dzwoni do mnie babka z recepcji że odwołują wizytę moją bo dentystka w szpitalu...mam zadzwonić w przyszłym tyg. i znów się zapisać. dobrze że ząb przestał mnie boleć. może prędzej będzie jak do Poli się przejadę to jej Maciek zaraz mi w buzię zajrzy;-):tak::-D...

reklama
Ja wyswatałam psiapsiółke i skończyło sie to tym,ze rozpadł sie mój związek i ona przestałą się ze mną przyjażnić więć nie pomoge:sorry2::sorry2:

No to chyba najlepiej jakąs imprezke i je zprościć..Ale nie już milcze.Bo znowu cosiek gdzieś sie popsuje:tak:

Karollo pół dnia za mną łaził, tulił się, cycał.Ja taka padnięta.W
końcu myśle wyrodna matka, dziecko pewnie chce się
pobawić.Wyciągnełam klocki i siadam,żeby się z nim pobawić a on co???
Tyłkiem się do mnie odwrócił i sam się bawi.No ja za nim nie nadążam
ani troche...

Ja w swataniu też nie pomogę, bo kiedyś zamiast sama się zakręcić koło chłopaka, który strasznie mi się podobał, wyswatałam z nim moją koleżankę :dry:.A później oni byli szczęśliwi a ja sama jak palec :sorry2:
Bodzinka, Oliwka ostatnio robi podobnie, jak ja się chcę czymś zająć, to włazi na mnie, krzyczy, lata za mną z książkami i zabawkami, a jak ja siadam żeby się z nią pobawić, to ona mnie wtedy zaczyna lekceważyć :baffled:

reklama
Fotki będą, musicie się w cierpliwość uzbroic ;-).Może dzisiaj dorwę aparat od siostry to powrzucam tutaj o ile będą się nadawać do oglądania, bo ja nie wiem co ona tam nacykała :-D.A od fotografa będą dopiero za 3-4 tygodnie.I jeszcze ktoś robił zdjęcia lae ja juz nie pamiętam kto :-(

Do góry