reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

ja też mam @. czyżby jakiś spisek???

MARTYNA!!!
Niech ten dzień będzie doskonały - lub tak bliski doskonałości, jak tylko się da.
Ale nie martw się, gdy coś Ci przekrzywi się zawadiacko, lub gdy spod ułożonej fryzury wymknie się kosmyk włosów.
Nie martw się, gdy samochód będzie tkwił w korku, a Pan/Pani z urzędu będzie miał/miała straszny katar.
Nie martw się, gdy muzykanci będą sapać, Oliwka się rozpłacze, a świadek będzie guzdrał się z obrączkami. Spójrzcie na siebie wzajemnie, a wszystko inne przestanie być ważne. Później będziecie to wspominać i śmiać się z tego głośno. A teraz niech wam to nie zajmuje czasu. Bo jak to napisał kiedyś Pam Brown: Miłość przemienia wszystko...Nawet dziwny kapelusz cioci Mileny.:-)

reklama
Inna wszystkiego dobrego na nowej ale tak naprawde starej przeciez drodze zycia ;-) Zycze Wam zebyscie po latach malzenstwa zawsze mieli : wspolny temat, wspolne plany, wspolna kase, wspolne lozko, wspolne marzenia ale i zebyscie mieli : osobne lazienki, osobne samochody, osobne ....hehhehe ...jednym slowem WSZYSTKIEGO NAJEPSZEGO!!!!!!

ja tez dolaczam sie do zyczen dla MŁODEJ PARY:-)

zglaszam sie jako corka marnotrawna czy przyjmiecie mnie jeszcze drogie kolezanki tak dlugo nic nie pisalam az wstyd:-(

pozdrawiam serdecznie:-)

I ja dołączam się do życzeń. Życzę przede wszystkim spełnienia się oczekiwań co do tego małżeństwa, życia w szczęściu i harmonii, we wzajemnym zrozumieniu i czasem wybaczaniu. Pamiętaj prawdziwa miłość zdarza się tylko raz!:happy2:

Martynko!
W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia.
Jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości.
Wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji
:-):-):-)

Dzwony biją jak szalone,
marsz weselny w uszach brzmi,
Młody mężu przytul Żonę,
niechaj cała ziemia grzmi,
Młoda Żono przytul Męża ,
twej miłości barwny kwiat,
nie potrzeba wam oręża,
u stóp macie cały świat
Z życzeniami spełnienia wszystkich marzeń, oraz wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia Życzy Basia z Rodziną

reklama
Jestem, jestem :-).
Oliwka zaszalała w USC, latała przed panią urzędnik i wołała "ne ne ne", a jak ją babcia zabrała na tył to zaczęła tak się drzeć że pani urzędnik prawie nie było słychać;-).
Na weselu też Oliwka robiła furorę, zespół zgodnie orzekł, że mała jest wyjątkowo muzykalna.A jak tańczyła to co niektórzy nie mogli uwierzyć, że ona jeszcze 14 miesięcy nie ma :-D.
Ogólnie było spoko, zdjęcia wrzucę jak tylko dostanę jakieś,bo ja sama zdjęć nie robiłam ;-), ale moja siostra ma, ktoś tam jeszcze, no i fotograf napstrykał ok.400 fotek, ale od niego to najwcześniej za 3 tygodnie dostaniemy.
I powiem Wam, że jestem bardzo szczęśliwa :-)

Do góry