reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paplanina

reklama
no właśnie. my dziś miałyśmy odrę różyczkę i świnkę a potem kolejne to maj...
Nineczko co do tych szczepionek że niby mają być trzy ukłucia to mi nic nikt nie mówił...nie wiem, ale wydaje mi się że każda z nas ma jakieś inne terminy i dawki szczepień...

Nio mały miał teraz Hibb bo wszedł niedawno do obowiązkowego kalendarza szcvzepien a w naszej przychodni jej nie było.No i następne dobiero w marcu...BO tak to wszystkie szczepionki mamy zgodnie z terminem:-):-)

No to ja już totalnie zgłupiałam :baffled: Ostatnie szczepienie (odra, świnka, różyczka) mała miała 28 listopada (czyli 6 dni po ukończeniu roczku) a teraz ma mieć przypominające dawki HIB, IPV i jeszcze jedną, której nazwy nie pamiętam. Pielęgniarka powiedziała, że to 3 kłucia - dwa ramionka i udo i poleciła płatną szczepionkę "Infacośtam IPV + HIB" To podobno to samo i ona tak szczepi :confused: Kolejne szczepienie mamy 27 lutego a potem 6 tyg przerwy i jeśli lekarz wyrazi zgodę kupuję szczepionkę od ospy. Tołku nie dojdę w tych szczepieniach za chiny ludowe :baffled: Widzę, że niektóre z was mają termin na kwiecień a nawet czerwiec :confused: I nie wiem co robić...

No to mój mały zaszalał...Zadzwonił własnie do informacjii Lotu:confused::confused::confused:No a teraz rozpacza bo zabrałam mu komórke

Jestem po spacerku, zaczeło siąpić więc weszłam tylko po ziemnieki i autko dla maełgo(bo mu zgniotłam:-()Mój ukochny syn stwierdził,że mokry chodnik to idealny tor wyścigowy i siadł na nim z autkiem.Szkoda,że nie widzieliście miny babci idącej z naprzeciwka HiHiHi:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
W ogóle to mnie wkurza dzis bo na okrągło piszczy albo się dzrze o wszystko i jak jest zły i jak zadowolony:dry::dry::dry::dry:

Nineczka sama nie wiem jak to jest z tymi szczepieniami.my odrę, różyczkę i różyczkę mieliśmy wczoraj, że niby dopiero w 14 miesiącu...

Pytanie do wciąż karmiących: czy macie różncę w wielkości piersi bez względu na to którą częściej karmicie lub jak długo? Próbowałam już wszystkiego, albo wcale nie karmiłam tą mniejszą piersią, albo wyłącznie, raz częściej , raz rzadziej i jest bez zmian. Wciąż widzę sporą różnicę. Jak to u Was?

reklama
Cynamonko z tego co wiem to kobiety w ogóle jedną pierś maja mniejszą...Ja nie zwracam na to uwagi..Hmmm musze się przyjrzeć...

Do góry